Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szivárvány családokban élő...

A szivárvány családokban élő gyerekeket nem fogják piszkálni emiatt a kortársai?

Figyelt kérdés

Pl. ha a gyerek középiskolás lesz, nem fogják kizárni maguk közül?

Pszichológiai szemmel nézve ezt a dolgot, hagyhat nyomot a gyerekben?

2021. dec. 21. 18:27
A kérdező szavazást indított:
Igen, szerintem mély nyomot hagyhat a gyerek lelkében
Hagyhat nyomot, de nem annyira mélyet
Nem hagy nyomot, nem fogják a kortársai kizárni
Szerintem változó
68 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
A gyerekek bármi miatt tudnak kirekesztőek lenni, pláne ha lépten nyomon ezt hallják, hogy ők rossz emberek.
2021. dec. 21. 18:50
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
A gyerekek erre úgy reagálnak, ahogy a szüleiktől látják.
2021. dec. 21. 18:52
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Ha választanom kellene, hogy cikiznek, mert két apám van, vagy 18 évesen kiraknak az utcára, mert már nem tűr meg az intézet se, akkor én az elsőt választanám. A tetőt, kaját, szeretetet, támogatást. Cikizés ide vagy oda. Legfeljebb szelektálnám a normális embereket a primitív bunkóktól hozzáállásuktól függően.
2021. dec. 21. 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Az én gyerekeim remélhetően nem fognak senkit bántani emiatt (sem), mert nem ezt a példát látják itthon, nem vagyok kirekesztőek és nem csúfolódunk semmilyen irányban. Remélem, hogy ha esetleg lesz 1-2 primitívebb, bully osztálytársa akkor nem fog utánuk menni hanem intelligensebb barátai lesznek.
2021. dec. 21. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Lehet nincs igazam, de én úgy látom hogy ebben változik a "trend".

Már a kockák se cikik, aki képregényt olvas vagy "más" azt se rekesztik ki, mint pl régebben, a gamerek sztereotípiája már nem a pattanásos, szemüveges, sovány 18 éves gyermekember (thanks Henry Cavill ✌), a melegség egyre elfogadottabb és lassan kihal az a generáció aki abban nevelkedett hogy a meleg az buz*i, és abnormális.

Már nem ciki a fiatalok szemében ha valaki animét néz, vagy raszta hajat akar, rockot hallgat, vagy rapet, tök mindegy.

Szerintem elfogadóbbak manapság.

2021. dec. 21. 19:06
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Egyetlenegy ilyen családot ismerek, ott a gyerek még pici. Biztos vagyok benne, hogy mire középiskolás lesz, már egyáltalán nem fogják kirekeszteni emiatt.
2021. dec. 21. 19:43
 7/11 anonim ***** válasza:
20%
Ahogy dübörög a propaganda, 10 év múlva már az lesz ciki, ha valaki nem "szivárványcsaládban" nő fel...
2021. dec. 21. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
36%
7! Azért remélem, nem...
2021. dec. 21. 22:07
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
7-es: vagy eljutunk végre oda, hogy normális lesz élni és élni hagyni mindenkit, és nem keresni rajta valamit, amiért lehet utálni. Téged is be fognak fogadni, pedig extrém alacsony EQ-d van. Van remény!
2021. dec. 21. 22:39
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Hát amíg pártunk és kormányunk ennyire nyomatja a propagandát bármi előfordulhat. 3. válaszolóval abszolút egyetértek, inkább neveljen fel szeretetben egy gyereket két azonos nemű ember, mint két alkalmatlan nő és férfi. Amúgy ha folyamatosan azt nyomatnák, hogy heteronak lenni gáz és bűn, én is tuti felvonulnék az Andrássyn.
2021. dec. 22. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!