Miatta leszokik?

Figyelt kérdés

Próbálom röviden leírni.

3 évig voltunk együtt a párommal született egy fiunk.

Ivott. Mindig is ivott de talán a szülés után megjobban. Nem tudtam tovább elviselni a fiunk 4 hónapos korába kiraktam.

Még mondta a szemembe ő sosem fog leszokni a piacról se értem se a fiunk miatt.

Erre most összege jött egy milffel 16 év van köztünk majdnem anyukája lehetne és miatta 2 hónapja egy kortyot nem iszik. Ismerőseim is mondják én is hallom a hangján akárhányszor beszélünk telefonon. Józan életét el amióta ez a nénije van.

Hihetetlen.

Miatta leteszi de a fiaert nem tette meg??

Ilyen van??

2022. jún. 16. 20:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Édesapám 13-18 éves korom között kemény alkoholista volt. Letette a piát, 3 éve egy kortyot sem iszik. De nem miattunk tette le, hanem saját maga miatt. Ritka, ha valaki külső tényező miatt leteszi. Amíg maga miatt nem akarja letenni, hogy más/jobb legyen az élete addig a fejed tetejére is állhatsz, nem fog megválni tőle. Apu elmondása szerint nagyon durván nehéz úgy is lerakni, ha vki elvonóra jár/járt mint ő.
2022. jún. 17. 06:29
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Visszafog szokni, majd ha elmúltak szerelem érzése, jönnek a hétköznapok, a viták. Exferjem mellettem sem ivott 9 hónapig, aztán a hátam mögött becsajozott, elhagyott és az új nőjevel újra is kezdte az ivast, minden hétvégén bulizni jártak.
2022. jún. 17. 08:50
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van. Sok olyat láttam már, hogy a csávó fogadkozott az aktuális barátnőjének, hogy sose fog megnősülni/gyereket vállalni, a következő nővel meg 2 hónap után megtette.
2022. jún. 17. 09:55
 24/27 anonim ***** válasza:
89%
Bicskanyitogató a sílusod, kérdező. Milyen jogon milfezed meg jöttment nyanyázod az exed új párját? Nem ő tehet róla, hogy melletted nem tudta letenni a piát az exed. Ahogy sokan írják, simán lehet, hogy vissza fog szokni, ha meg nem, akkor örülj annak, hogy a fiadnak nem egy alkoholista lesz az apja.
2022. jún. 17. 10:28
 25/27 anonim ***** válasza:
96%
Az új párjával valószínű jobb a kapcsolata, tényleg szerelmes.Beléd nem volt.Gyerek miatt meg senki nem változik meg.Örülj neki, ha zényleg megváltozik, mert a gyereknek jobb apja lehet.Te meg a másik nővel ne foglalkozz,pláne ne a korával.Féltékeny vagy úgy néz ki.
2022. jún. 17. 12:32
 26/27 anonim ***** válasza:
94%
Minek szültél egy agresszív alkoholistának? 🤨
2022. jún. 17. 17:50
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom 2 hónapos kapcsolatba már pisilted bele a kétcsíkost, komolyabb megismerés nélkül
2022. jún. 17. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!