Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek mikor kezdte a nem...

Kinek mikor kezdte a nem alvást gyermeke? Nem korai, ha 25hónaposan leszokik az egyszeri alvásról?

Figyelt kérdés
a napokban többször is volt rá példa hogy nem aludt el délben.
2010. dec. 13. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak is volt olyan idoszaka, hogy nem akart aludni. Minden délben cirkusz volt emiatt. Aztán valahogy csak elaludt igaz fél órára. De nem hagytam rá, ha cirkuszolt is, muszaj volt menni aludni. Aztán szépen vissza állt minden a rendjére. Most 4 és fél éves és még mindig 2 órákat alszik délután :)
2010. dec. 13. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak átmeneti ez még.

Nem történt valami, ami esetleg megbolygatta a kis lelkét? Olyankor van, ha izgatottak valami miatt, nem tudnak elaludni.

(Pl. kistesó érkezik hamarosan, vagy Te vagy nyugtalan valami miatt, esetleg álmodott nemrég valami rosszat, ilyenekre gondolok...)

Nekem már picit nagyobb a nagy lányom (3 éves), de mindig tisztázzuk, hogy "pihenőidő" van. Bent kell maradnia az ágyában, akkor is, ha nem tud elaludni. (Mivel nem azt mondom neki, hogy "aludni kell", ezért könnyebben bent marad ilyenkor, és általában hamar el is alszik.) Ha meg nem, akkor másfél-két órát bent van (dumálgat/énekel, ilyesmi). De ez ritka...

Szerintem se hagyjátok még el, korai lenne.

(Bár biztos jön majd ilyen válasz, hogy xy már két éves korától nem aludt...)

Ami még eszembe jut: talán nem fáradt le annyira délelőtt. Esetleg csináljatok több mozgásos programot...

Minden jót Nektek!

2010. dec. 13. 13:39
 3/3 A kérdező kommentje:

van kis tesó,fél éves.igen,én is észrevettem,hogy általában a zsúfoltabb(anyaprogramok)és a nagyon bezárt napokon van ez.amikor vagy túlpörög,vagy nem fárad le.de miben fáradna le aranyom egy lakásban?!Mégsem lehetünk kint fél délelőtt ebben a cúgos időben...

na meg ha apa itthon van.Mert általában csak 7végente van itthon.

csak olyan furcsa,hogy van amikor már 11kor hozza a kutyuskát,máskor meg lelőni sem lehet.

2010. dec. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!