Akinek bölcsibe jár a gyermeke vagy már járt segítene nekem egy kicsit?
Én első nap végig ott voltam vele. Így ha esetlegesen pelust kellett volna cserélni, még én cseréltem volna. Második nap már kiküldött egy fél órára a gondozónéni, harmadnap már két órát ott volt egyedül. Ezen a napon már a teljes garnitúra váltóruha, illetve a pelenka be volt készítve a szekrénybe.
A tisztasági csomaggal kapcsolatosan nálunk az a rendszer, hogy minden hónapban mindenki visz be zsebkendőt, szalvétát, folyékony szappant, wc-papírt vagy popsitörlőt, attól függően, hogy szobatiszta e a gyermeke. Ezeket közösen használják, így nálunk nincs abból gond, hogy valaki nem első nap adja oda a havi csomagot a gondozónéninek. Egyedül a pelenka és a popsitörlő az, amire figyelnek, hogy minden gyermek a sajátját kapja.
Szerintem egyetlen gondozónéni sem veszi rossz néven, ha a beszoktatás első napján nem viszi a csomagot valaki. Ők is tudják, hogy épp eléggé izgulnak az anyukák. De nyugodtan kérdezz rá, hogy mikor hozd a csomagot. Arra figyelj, hogy pelus (ha kell), váltóruha és váltócipő mindig legyen nálatok. Illetve kérdezz rá, hogy otthonról hozhattok e valamilyen alvós játékot, s azt már aznap vigyétek, mikor neked először ki kell jönni a teremből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!