Kinek milyen oviba/bölcsibe (állami, magán) jár a gyermeke illetve hova helyezi el, miközben dolgozik?
A kislányunk 4 éves,magánoviba jár.Nem is próbálkoztunk az államival,több ismerősünk is magánoviba vitte a gyerekét.
Bölcsibe nem járt,otthon voltam vele.
Sima állami bölcsibe jár szept.-től.Előtte járt 3 hónapot családi napközibe(magánbölcsi),mert úgy jött össze egy munka.Ha megtehettem volna anyagilag ,járt volna tovább is magánba.Az államival sincs különösebb problémám/problémánk,de más mint a magán.Az államiban kevés a gondozónő és sok a gyerek,ezért nem tudnak úgy velük foglalkozni,a fizetés kevés ezért vándorlás is van sajnos.Azért megtesznek mindent,amit tudnak.
Most 1 hónap szünet lesz majd a bölcsiben,akkor megint megy 2 hétre a családi napközibe,2 hetet meg megoldunk a párommal és az anyukámmal hárman.
2. vagyok,én sem írom le(tudom,hogy vannak itt olyanok,akik csak azért pontoznak le valakit,mert az máshogy él,mint ők...),de mi sem költünk rá keveset.
Az egyik barátnőm megpróbálta az államit is,Ő azt mondta,hogy össze sem lehet hasonlítani egy magánovival.Lehet,hogy csak az az óvoda volt éppen "olyan",de én inkább maradtam a magánovinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!