Van itt olyan anyuka, aki nem ment vissza dolgozni, de közben bölcsibe, vagy csak 1-2 napot családi napközibe jár a gyermeke?
Hogy telnek a napok,hogy nincsen gyerkőc?
Jobb,rosszabb?
Van idő mindenre,vagy így sincs?
Mi így vagyunk, igaz suliba járok+nyelvvizsgáztam, uh erre el is ment a heti 2x fél nap amit csanában tölt a kisfiam. Tanulás, porszívózás, teregetés, redrakás és már mentem is vissza érte. Igaz eddig nem volt hajlandó ott aludni, csak most a héten először, 3 hónap után. Remélem így azért könnyebb lesz, a nyelvvizsgán is túl vagyok végre, uh hétfőn megyünk anyuval csavarogni :)))
Nekünk jobb így, mert nagyon aktív, mozgékony a kisfiam, már nem tudtam őt eléggé lekötni. Ott meg kitombolhatja magát, szereti is nagyon.
Túlzás hogy mindenre van idő, de azért jobb mint előtte volt. Élvezem pl. hogy fel tudok úgy porszívózni hogy közben nem kell 3x teát melegíteni, pelust cserélni, átöltöztetni mert leöntötte magát teával, leimádkozni őt a porszívó tetejéről, stb. Vagy hogy nyugodtan kiteregethetek, mert senki sem lopkodja el a csipeszeket és nem hajigálja szét a padlón a vizes ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!