Miatta leszokik?
Próbálom röviden leírni.
3 évig voltunk együtt a párommal született egy fiunk.
Ivott. Mindig is ivott de talán a szülés után megjobban. Nem tudtam tovább elviselni a fiunk 4 hónapos korába kiraktam.
Még mondta a szemembe ő sosem fog leszokni a piacról se értem se a fiunk miatt.
Erre most összege jött egy milffel 16 év van köztünk majdnem anyukája lehetne és miatta 2 hónapja egy kortyot nem iszik. Ismerőseim is mondják én is hallom a hangján akárhányszor beszélünk telefonon. Józan életét el amióta ez a nénije van.
Hihetetlen.
Miatta leteszi de a fiaert nem tette meg??
Ilyen van??
Sosem fog leszokni a piáról.
Javitott.
Látod.. Látszik hogy igazi apa.🤢🤮
De ha tudtad hogy iszik.. MIÉRT SZÜLTEL EGY ALKOHOLISTANAK??
Jaj igen. Es az alkoholista nem szokik le. Max par hónapot kibir, de ujra kezdi.
3 voltam.
5ös én biztos nem. Hálás lennék ha belinkelned azt a kérdést.
Nagyon köszönöm.
Nem. Mert baromira rosszul esik hogy nekem minden héten turnom kellett a sörök felszisszeneset a pia szagot, azt hogy egyszer nem pelenkazta át a gyereket és azt is hogy agresszív volt a piatol.
És jön most egy ilyen jött ment nyanya és leszokik???a családja miatt meg nem?
Bicskanyitogatós.
Igen, van ilyen. Tudom, hogy más, de sokan leszarják a külsejüket amig ott van a gyerek apja vagy anyja, aztán jön a válás és hirtelen sokan le tudnak fogyni és hajat mosni. Ez is nyilván inkább a férfiakra jellemző, mert több az idejük magukra, anya az ingyen babbysitter. Igen, sajnos új szerelem, ez van.
Bocs, de a milfezés írtó szánalmas és primitív még akkor is ha sértett vagy. Lehet, hogy idősebb nálad, de nem szült alkoholistának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!