Hogyan dolgozzam fel a lelkiismeret furdalást (terhesen álláskeresés) ?
Kérdező, és mit csinálsz, ha a férjed munkája ugrik?
Vagy ha perel a cég és fizetned kell?
Vagy lesz egy (ne legyen) beteg gyereked?
Mit lehet ezen perelni?
Mindenkinek kötelező már egyből orvoshoz menni? Egy pozitív teszt, mint tudjuk, sajnos nem mindig úgy alakul. Orvoshoz meg kb elég 6 hetesen menni, de ez sem törvényszerű. Azt meg hogy bizonyítja bárki is, hogy neki volt egy pozitív tesztje vagy nem volt vérzése közben, amire azt hihette, hogy menstruáció?
Ez nem így működik.
Tökéletesen igazad van az 56os.A megtakarítás azért megtakaritas, hogy ne felelőtlenül feléljük. De ezek itt úgysem értik meg.
Valóban, ezért inkább feláldozod a jó hírneved és a becsületed, csak a pézecske megmaradjon:-D
Ha nem akarod felélni nem kellett volna felelőtlenül gyereket gyártani. tudod kérdező először munkahely utána babucika.
Bár a magadfajta hazudozóknak ez úgyis mindegy majd az állam eltartja.
Hihető igazán, hogy mint a piac soron, végig megy, hogy jujj xy-t fel ne vedd! Ennyi erővel senkinek nem lenne soha új munkája, aki rossz viszonyban jön el az előző helyről.
Meg biztosan egy céget érdekel, hogy más cég "ne járjon pórul".
🤣🤣
65 jah, persze. Kontroller vagyok 10 év szakmai tapasztalattal, angol és német felsofokkal. Biztos csak gyárba leszek jó. Amúgy meg,ha most nem dolgoznék, akkor meg az lenne h hatalmas lyuk az önéletrajzban. Utana meg azért nem kellenek sehova, mert mit csináltam 3 évig? Ja, babaztam? Akkor köszönjük, nem kell. Metagadom a babát? Jöttök megint h inkorrekt, csaló, hazudozó, stb.
Na meg tálak titeket. A pár korrekt választ még egyszer köszi, a többieknek meg buksisimi homokozolapattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!