Hogyan dolgozzam fel a lelkiismeret furdalást (terhesen álláskeresés) ?
Jajj, szegény cégvezetők, mindjárt sírva fakadok.
Afelől ne legyen kétség, hogy ők se lennének korrektek, bármi van. Főleg meg ha multi. Na, annál rosszabb nem is kell.
Amúgy meg ne higgye senki, hogy ez nem fordul elő gyakran, ők is tudják, hogy benne van a pakliban, mégis felveszik. Ennyi.
Hú kérdező, ne hallgass ezekre, csak az irigység és a rosszindulat beszél belőlük!! Ezeknek vagy nem lehet gyerekük vagy nincs ekkora mázlijuk
Én covid idején lettem terhes a nagy leépítések közepette. Így engem már nem tudtak kitenni. Tudnád mit kaptam itt. 😃 Nyilván az alap az volt, hogy direkt ezért tettem szét a lábam. 😃😃😃
Egyébként a munka az munka, nem barátság. Hidd el, ha rosszul végzed a dolgod ők is szó nélkül kiraknának téged akkoris ha ezáltal az utcára kerülnél. Senkit nem érdekelne.
Igen, süt az álszentség itt. Ez az a tulajdonság, amit legjobban utalok, a képmutatás. Ezek pampognának a legjobban, ha ugyanolyan helyzetben lennének, mint én. Ráadásul nem is a legelesebb kések a fiókban, honnan vették, h nem gyűjtöttünk össze semmit? Saját lakásunk van, amire pár év, és kifut a hitel is. Ezen felül van némi tartalekunk is, és nem halnánk éhen, de nem cél a tartalék felélése. De hát ezek a dolgok még sem fordultak a buksiban. Ennél a kérdésnél is jól látni a gyk-s átlagot. 10 válaszol 8 fröcsögés, álszentség,bezzegén.
Egyébként egy elég nagy multi, nem valami magyar Joska Pista Kft, ugyh nem hiszem, h én fogom épp csődbe vinni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!