Székesfehérváron keresek, megbízható, lelkiismeretes szülész - nőgyógyászat. Akit szerettem volna ő sajnos már nem vállal szülést. Tudnátok véleményt írni Imre Rubenről?
Én tudok írni de mem pozitív.
5 hetesen kerültem hozzá barnázással. Délután 5kor értem be, de neki akkor járt le a műszaka...hát nem örült nekem. Sima hasi uh-t csinált majd közölte h nem lát terhességet és menjek béta-hcgt nézetni mert szerinte méhem kívüli. Na 5 hetesen hasi uh-val persze h nem látja de hát sietett... 1 hét múlva ismét mentem akkor már pulzálást találtak és méhen belül. 7 hetesen is mentem mert ugyanúgy barnáztam csak erősebben. Ismét hozzá kerültem. Kézzel megvizsgált, majd közölte hogy nagyon kis mennyisegü a folyás és egy hét alatt el kell múlnia. Hát elmúlt... 8 hetesen Gyuranecz doktor úrhoz fordultam aki az első 2 percben megállapította hogy a pici maradt 4 mm-es és nem pulzál a szíve. Tehát 6 hetesen megállt. Tehát ha maradok Rubennél akkor max 12 hetesen derül ki h már rég nem él!
Ha ismét összejön a terhesség akkor inkább Gyuranecz aki már nem vállal szülést de alaposabb, mint a Ruben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!