Hogyan dolgozzam fel a lelkiismeret furdalást (terhesen álláskeresés) ?
Az anyagi okok miatt valószínű én is a titkolózást választanám, de közben én is szemen köpném magam. Ilyen a lelkületem, nem tehetek róla. Nyilván számíts rá, hogy nem fognak ide visszavenni dolgozni. (Illetve visszavesznek, mert "muszáj", de az első adandó alkalommal kiraknak, vagy megkeserítik úgy a sorsodat, hogy ne akarj maradni.)
Az adott gyereked viszont csak egyszer születik meg, ennél nem lehet fontosabb semmilyen munkahely. És hidd el, amint a kezedben tartod már abszolút nem is fog érdekelni az egész kérdés.
"de még próbaidő alatt szólsz, hogy mi a helyzet. Ezzel korrekt is vagy, de magadnak is megadod a lehetőséget,"
Jaj, hagyjuk már, egyből kirúgják.
Nekem az a lényeg, hogy állományból mehessek szülni, raadasul szakmából.
Tiszta szívemből kívánom, hogy egyszer legyen saját céged, és húzzon le egy kismama így.
29, aha, nem megy táppénzre... Szerinted aki eleve hazudik, az pont neked, pont ebben igazat fog mondani?
Akkor csak egy évnyi szabi. Meg a következő gyerekére is. Meg a harmadikra is.
Nekem volt ügyfelem, ahol ezt eljátszotta a munkavállaló. Kétmillióba került a három gyerek, és két hónapot dolgozott...
#28 és azt kimondja meg hogy neki mikor kell terhességi tesztet csinálnia és mikortól kell tudnia róla, hogy terhes?
Nekem pont az éves vizsgálat másnapján lett pozitív a tesztem. Még jó hogy nem előtte, mert 2 héttel később el is vetéltem, de ha nem vagyunk épp nagyon nagy próbálkozásba lehet tesztet se csináltam volna, és nem is tudtam volna róla, mert előfordult hogy késik...
A terhesség onnantól terhesség, hogy van szívhang és orvos megállapította. Addig max. terhesség gyanúja.
A foglalkozás egészségügyi orvosnak ha később lesz a vizsgálat, mint hogy van szívhang a akkor tényleg el kell mondania, hogy terhes, de attól még alkalmas lesz a munkára (ha csak nem radioaktív sugárzásnak kitett munkahelyen szeretne dolgozni vagy nehéz fizikai munkát végezni, de gondolom nem) és az orvos a munkáltatónak semmilyen egészségügyi adatot nem adhat tovább azon kívül, hogy alkalmas a munkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!