Miért zavar valakiket a babaváró vagy a csok intézménye?
Engem ennek a megléte, maga az intézménye zavar. Ugyanis ezek miatt mentek fel annyira az árak, hogy aki nem jogosult rá, az nem tud ingatlant venni. Nekünk már van egy gyerekünk, szerettünk volna másodikat is, de ahhoz nagyobb lakás kellett volna, azt meg a mostani árak mellett nem tudtunk venni. A + 1 gyerek támogatás, amit adta volna az egy vicc, ekkora összegnél. Egyébként ha jogosultak lettünk volna rá, akkor hülyék lettünk volna nem felvenni.
Aki meg csak emiatt szül, vagy emiatt szüli meg a harmadikat, én arra nem haragszok, az simán csak hülye, majd az ő szép újépítésű házát vesszük mi meg, ha egyszer elválnak.
Engem az zavar, hogy ennek a pénznek másutt jobb helye lenne. Pl. a tanárok nem véletlenül sztrájkolnak folyamatosan, katasztrofális a helyzet az iskolákban. Fiatal tanárok alig vannak.
A csok meg hasonló támogatások sajnos csak a piacot torzítják, fölmennek tőle az árak. A nemzetközi tapasztalatok szer
Passz. Kimennének Amerikába ott meg lófüttyöt se kap.Persze ez a szar ország ahol más országokkal ellentétben van segély,szabadnap( igen nem mindegyik országban adnak ennyit), gyes,( sok helyen 6 hét után mehetsz dolgozni és pá)
. Persze akik utalják ezt vagy itt élni,érdekes módon nem költöznek.
5-re:
Na, ezért írtam én is az 1-es válaszomat. :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!