Miért csak azoknak adnak babavárót akik házasok? Miért nem kaphatnak olyanok akik bejegyzett élettársi kapcsolatban élnek és még nem szeretnének összeházasodni?
Kedves 4!
Nem szeretetben más. Nyilvan nem egy papír miatt szereti jobban a párját az ember.
Hanem jog, öröklés, stb 😉
Ha már okoskodsz, legalább gondolkodj.
Kedves 6!
Milyen jogot kapok ha házas vagyok?
Öröklés : írok végrendelet ha nagyon akarok 🤦♀️
Amúgy bejegyzett élettársi kapcsolatnal is orokolhetsz, es lesznek "jogaid"
De rendben...
Ahogy az 5 válaszoló is írta, csak a csok miatt hazasodtak,es még sokan mások is! Meg mindig tartom azt az álláspontot hogy azért "kötelező" hazasnak lenni hogy Orbán elmondhassa milyen sokan házasok Magyarországon, es milyen sok gyerek születik 👌 lássátok be, igazam van...
Istenem 7, te milyen buta vagy.
Megsúgom, hiába a végrendelet, van kötelező örökrész...
Imádom ezt a hozzaállast egyébként.
Azert kell, mert ez a feltétele. Ennyi. Kész. Pont.
Ha valakinek gyereketszülök, 20évre egy hitellel is elköteleződök vele nem esik nehezemre hozzá is menni.
Ha a pénzt sajnalod rá, hétköznap 2 tanuval bebattyogtok, pont 1 forintba nem kerül.
Házas vagyok nyugi 😂
De még mindig nem fogod fel amit írtam, úgy látom 🤷♀️
De leirom megegyszer hátha leesik.
Vajon hányan hazasodtak csak a csok miatt szerinted??? Van akinek eszébe sem jutott, de csokot meg babavarot nem adnak nélküle, igy gyorsan osszehazasodtak.
Ha ezt nem fogod fel, érted meg sajnálom.
További szép napot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!