Párommal babavállalás elött állunk, és gondolkozunk a babaváró kölcsön igénylsén is !Én 10 éve voltam börtönben,az elévülés is megvolt már, de nem tudjuk igy büntetett előéletünek számitok-e, és ha igen akkor is kaphatunk-e hitelt vagynem?!
De ha kapok elkörcsit, akkor elvileg igényelhető nem ? ha én 10 éve ültem 1 évet miért nem vállalhatok gyereket ?
logikátlan...
Mert ha egyszer ültél, és mindegy miért, börtönviselt maradsz örök életedre.
Erkölcsi pedig azoknak tiszta akik büntetlen előéletüek.
Attól még vállalhatsz gyereket, maximum hitelt nem kapsz. Ez a kettő ugye nem ugyan az.
Attól függ mi van az erkölcsidben és hogy mit kér a bank. Valóban az a biztos, ha bementek és megkérdezitek, egy utat megér.
Amúgy természetesen vállalhatsz gyermeket, senki nem gátol meg benne, de nem is ez volt az alap kérdés.
A bank semmit sem kér, "csak" nyilatkozni kell róla. (bemondásra)
Ebben inkább ügyvéd tud segíteni, hogy 10 évvel ezelőtti dolog minek számít.
8-asnak igaza van
Viszont ha megbuksz vele, mert esetleg így nem lehet, akkor nagyon sokf kell fizetni érte..
Az adott pénzintézménybe bemész, ez semmibe sem kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!