Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pár hónap után babavállalás?

Pár hónap után babavállalás?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki pár hónap után bevállalta a gyereket? Párommal együtt élünk a szüleivel, de úgy érzem hogy kell egy baba. A korba is benne vagyok (26) a párom 30.4 hónap után úgy érzem akarom. Abba is hagytam a fogamzásgátló szedést. Párommal néha néha vannak viták, sértődések is, de ő is akarja. Bár szülei miatt nem érzem olyan kényelmesen magam itt de elköltözni nem tudunk nem tudjuk megengedni magunknak az albérletet. De úgy érzem ennyire még nem biztam meg egy fiúba se, mint a mostani páromban hogy azt mondjam gyereket akarok tőle.
2019. febr. 14. 13:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
99%
Ugye csak kamu vita indító kérdés akar lenni, és nem komolyan beszélsz? Ha egy albérletet nem tudtok kigazdálkodni,akkor hogy tartanátok el a babát? Ráadásul a kapcsolatotok sem rózsás.
2019. febr. 14. 13:43
 2/30 A kérdező kommentje:
Párom épitészetben dolgozik. Ő csinálta meg a szülői házat is. Sokat fektetett bele így nem szívesen költözne el se plusz sokat elvinne az albérlet azt mondja
2019. febr. 14. 13:49
 3/30 anonim ***** válasza:
98%
4 hónap után én tudatosan biztos nem vállalnék gyereket.Mióta éltek együtt és már vannak sértődések és viták..Most sem érzed komfortosan az anyósodéknál, ha meg lesz egy babád még kevésbé fogod jól érezni magad,mikor megpróbálnak beleszólni esetleg a dolgaidba és akkor majd már kényszerpályán leszel vagy maradsz vagy még a szüleidhez(?) lakni a gyerekkel vagy a híd alá.Amíg a párod 30 évesen fiú és nem férfi addig hagyd ezt a történetet.Majd ha 1-2 éve együtt lesztek és felszáll a rózsaszín köd akkor vállalj.Ne ,,rizikózz" azzal, hogy vagy bejön vagy nem..
2019. febr. 14. 13:49
 4/30 anonim ***** válasza:
98%
Ugye ezt viccnek szántad???
2019. febr. 14. 13:50
 5/30 anonim ***** válasza:
98%

Ez most komoly?? A ti kapcsolatotok még nem tart ott, hogy családban gondolkozzatok, időt kell hagyni egymás megismerésére, kiismerésére. Pár hónap erre kevés, ráadásul mit fog ehhez szólni a leendő mama? Odamegy egy idegen lány és 1 év múlva már odaszül egy unokát is? De önálló életre képtelenek vagytok. Ki fog hármótokat eltartani? Tudod, mennyibe kerül egy baba ápolása, öltöztetés, etetés, gyógyszerek, oltások? Valami alap kell, mert könnyen az utcán találhatod magad. Az egy dolog, hogy te gyerekre vágysz, de ez több embert érint és nem biztos, hogy ennek mindenki örül.

Nyilván nem azeretnél te sem egyedülálló anya lenni, aki albérletben, vagy anyaotthonban él. Nem lehetsz ennyire felelőtlen, a gyerekedet sem teheted ki ilyen életnek. Mit dolgoztok? Miért nem tudtok elmenni legalább egy albérletbe?

2019. febr. 14. 13:51
 6/30 A kérdező kommentje:
Nem viccnek szántam. Rózsaszínköd nincsen. De már benne vagyok a korban. 26 éves vagyok és nem akarom huzni már. Párom is akarja nem csak én
2019. febr. 14. 13:52
 7/30 anonim ***** válasza:
98%

Akkor hajrá.

Jogod van hülyének lenni.

De ha te ezt eldöntötted, akkor minek is jöttél ide??? (hisz ha letetted a gyógyszert, akkor már el van döntve ez a dolog)

2019. febr. 14. 13:55
 8/30 anonim ***** válasza:
98%
Magyarul a semmire szülnél, mert benne vagy a korban. Legalább van munkád?
2019. febr. 14. 13:56
 9/30 anonim ***** válasza:
77%
A felelőtlenség mintapéldánya, az ilyen embertől el kéne venni a gyereket és elköttetni/kasztráltatni, nem mindenkinek kéne szaporodia. Téged meg, ha nem valami troll vagy, a Dunába kéne lőni a pasiddal együtt.
2019. febr. 14. 13:57
 10/30 anonim ***** válasza:
98%

Kell a baba...

Akarom...

Pár hónap után...

Vannak viták...sértődések!!

A szüelivel élünk...

Benne vagyok a korban...26!!...

Hajrá, te már ugyis eldöntötted. Ha kell a baba akkor kell.

Végzettséged, munkád az oszt van-e?

2019. febr. 14. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!