Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pár hónap után babavállalás?

Pár hónap után babavállalás?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki pár hónap után bevállalta a gyereket? Párommal együtt élünk a szüleivel, de úgy érzem hogy kell egy baba. A korba is benne vagyok (26) a párom 30.4 hónap után úgy érzem akarom. Abba is hagytam a fogamzásgátló szedést. Párommal néha néha vannak viták, sértődések is, de ő is akarja. Bár szülei miatt nem érzem olyan kényelmesen magam itt de elköltözni nem tudunk nem tudjuk megengedni magunknak az albérletet. De úgy érzem ennyire még nem biztam meg egy fiúba se, mint a mostani páromban hogy azt mondjam gyereket akarok tőle.
2019. febr. 14. 13:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
93%
Hogy alakul? Vagy nagyon király lesz minden, éltek együtt szülőkkel, mint a tinik. Vagy párod azt mondja tipli van és mész a gyerekkel ahova akarsz.
2019. febr. 14. 15:33
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem vállalnám. Nekünk 9 hónap után csúszott be véletlenül. (jó tudom, normálisan kellett volna védekezni) mindketten akartuk, örültünk. 2 hónapos volt mikor szakítottunk, mert bizony addigra ismertük meg egymást jobban. Anyóshoz pláne nem vállalnám. Én szerencsére megvagyok vele egyedül, nekem ez fontos szempont volt mikor úgy döntöttem, hogy megtartom.
2019. febr. 14. 15:33
 23/30 anonim ***** válasza:
92%

"Építészetben" dolgozik :D

Te egy nagyon értelmes ember lehetsz na.

De megsúgom, a szó amit keresel az az építőipar....nem? :)

Amúgy nem szülnék 4 hónapos kapcsolatba, meg nem is szülnék más otthonába sem.

2019. febr. 14. 15:34
 24/30 anonim ***** válasza:
93%
Baratnom oktoberben ismerte meg "elete szerelmet", majusban terhesen eskuvo ahol mar hulye volt a volegeny,novemberben megszuletett a kozos gyumolcs, egy vita heveben apu kozolte anyuval h takarodjon,gyerek marad.Egyutt maradtak par evig, sosem volt jo a kapcsolat, csunya valas lett. Nem veletlen celszeru egyutt elni, megismerni egymast, ami az elejen ugy tunik mukodokepes, 1ev mulva mar ha felszallt a rozsaszin kod, sokkal tisztabb. De ha ott a gyerek, nehezebben teszel pontot a vegere. Nem torvenyszeru, de 4honapra nem szulnek.Plane nem 26evesen.
2019. febr. 14. 15:41
 25/30 anonim ***** válasza:
94%
Egyrészről a babavállalás nem valami helytálló. A baba szemvillanás alatt megnő, és NEVELNI kell. Egyezik a politikai, vallàsi, gazdasági világnézetetek? Hasonló a pénzügyi kultúrátok a pároddal? Egyeznek a gyermeknevelési elveitek? Bár mi most hiába magyarázunk neked. Elöntötték a hormonok az agyadat, hogy márpedig neked BABA KELL, méghozzá bármi áron és azonnal.
2019. febr. 14. 15:57
 26/30 anonim ***** válasza:
88%
Először ismerjétek meg egymást, találjátok meg az egyensúlyt egymás között, szerezzetek élményeket. 4 hónap után én is úgy gondolom,hogy normálisan gondolkodó ember nem vállal gyereket. Pláne nem anyós vagy bárki más nyakára.
2019. febr. 14. 16:16
 27/30 anonim ***** válasza:
83%
Plusz egy baba meg egy jol mukodo kapcsolatot is megterhel, a terhesseggel vege a 100%os egymasra figyelesnek, pedig ez elofeltetele egy eros kapcsolat kialakitasanak.
2019. febr. 14. 16:38
 28/30 anonim ***** válasza:
75%

Én több olyan párt ismerek, akik a megismerkedésük után hamar (1-2 év múlva) vállaltak gyereket, és minden jól alakult, mert

- mindketten önálló felnőtt emberek voltak, akik tudták, mit keresnek a másikban, és nemcsak épphogy elfogadható volt a kapcsolatuk

- saját lakásuk volt, ahol össze tudtak költözni KETTESBEN, távol az anyóstól, és ki tudták próbálni a közös életet

- stabil egzisztenciájuk volt, megtakarítással, így nem kellett amiatt aggódniuk, hogy miből fognak élni, ha kiesik az egyik kereset

- biztos, rendszeres fizetésük volt

- nem 4 hónap ismerettség után ugrottak bele a gyerek gyártásba, hanem együtt éltek legalább fél évet, és ezalatt rengetegszer átbeszéltek minden jövőbeli lehetőséget és esetleges problémát

- ha gondjuk volt, nem megsértődtek, hanem értelmes ember módjára megbeszélték

- megvitatták a gyerekvállalás sötét oldalát is, és nemcsak azért akarták, mert cuki, vagy mert már elég idősek hozzá

Nem gáz korán gyereket vállalni, ha ezek a feltételek igazak. Ha nem, akkor várjatok még, és előbb teremtsétek meg a saját életeteket.

2019. febr. 14. 18:19
 29/30 anonim válasza:
65%
Gyorsa gyorsan 4.et már elég jól támogatja a kormány... mennyi ilyen lesz. Pár év múlva tele leszünk egyedülálló fiatal anyákkal plusz rakás gyerek 3-4. Akik keresik újra az ,,igazit”
2019. febr. 14. 20:34
 30/30 anonim válasza:
Azzal nincs gond hogy mennyi idő után, ha tényleg ki ismertétek egymást, szeretitek, emelett érzitek hogy készen álltok egy ilyen felelősség teljes döntésre, akkor hajrá, mindent bele és legyetek boldogok és egészségessek... Én csak 20 vagyok de már rajtam is rajtam van a vágy, így meg értelek. Viszont egy kicsi nagyon nagy felelősség, el sem tudja képzelni senki h attól hogy még kicsi mekkora feladat ez!!Ha már az albérletet nem tudjátok meg oldani, akkor hogy szeretnétek kicsit? Félre értés ne essék én támogatom h legyen. De jól gondoljátok át, főleg ha nm is felhőtlen a kapcsolat,hisz a kicsinek fontos hogy a szülei együtt legyenek vele,emelett a nagy szülőkkel együtt lakni sem jó. Egy ilyen döntéshez elsősorban egy olyan lakás kell ahol csak ti vagytok és nyugalom van, márpedig ahol többen laknak több a vita, és sajnos a példa ami nem túl pozitív. A másik dolog pedig a pénz.Csak nézd meg mennyibe kerül maga az alapvető dolgok. Pl baba kicsi, baba hordozó, kiságy, ágynemű, a baba fejének megfelelő párna, hisz nekik még olyan kell amitől a fejük szépen egyenletesen for össze! Nm beszélve itt a cumis üveg, cumi, pelus, na és amikre neked anyukának lessz szükség, mert nm úgy megy ége hogy te csak adod a cici, sőt az se biztos h lessz terjed, és akkor márpedig a tápszer sem olcsó. Na de de ezeket nm figyelembe véve, nyilván ti tudjátok van e ezekre keret, és képesek lesztek e el látni és gondját viselni a babának egy életen át, én szurkolok hogy össze jöjjön és egészséges legyen, emelett hosszú távú, hisz, elég baj ha már most feszültség van köztetek és egy baba ezt másként éli meg.
2019. márc. 2. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!