Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pár hónap után babavállalás?

Pár hónap után babavállalás?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki pár hónap után bevállalta a gyereket? Párommal együtt élünk a szüleivel, de úgy érzem hogy kell egy baba. A korba is benne vagyok (26) a párom 30.4 hónap után úgy érzem akarom. Abba is hagytam a fogamzásgátló szedést. Párommal néha néha vannak viták, sértődések is, de ő is akarja. Bár szülei miatt nem érzem olyan kényelmesen magam itt de elköltözni nem tudunk nem tudjuk megengedni magunknak az albérletet. De úgy érzem ennyire még nem biztam meg egy fiúba se, mint a mostani páromban hogy azt mondjam gyereket akarok tőle.
2019. febr. 14. 13:39
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Munkám van nekem is páromnak is. Én egy gyárban dolgozom. Párom meg építészetben
2019. febr. 14. 14:00
 12/30 anonim ***** válasza:
98%

Ez a kérdés a felelőtlen gyerekvállalás orvosi lova :D

4 hónap alatt még ott sem tart egy kapcsolat, hogy fingjatok egymás előtt, nemhogy gyereket vállaljatok.

A többit nem is kommentálom, mert ilyen a világon nincs, ha van, akkor meg megérdemled a sorsodat, józan ész itt nem segít.

2019. febr. 14. 14:05
 13/30 anonim ***** válasza:
98%
Nem szülnék anyós/anyám nyakára. Mert ha egy albi se fér bele, akkor ha szétmentek, mi lesz? Párod tudja, hogy a tabit abbahagytad?
2019. febr. 14. 14:07
 14/30 anonim ***** válasza:
97%
Na nehogy már 2 fizetésből ne tudjatok külön menni. Ha arra nem tellik, akkor a babát miből tartjátok el?
2019. febr. 14. 14:08
 15/30 anonim ***** válasza:
98%
Raktam kívül senkinek nem tűnik fel , hogy ez csak egy kamu?
2019. febr. 14. 14:45
 16/30 anonim ***** válasza:
96%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Ne akarj még gyereket.

Szerintem is kamu.

2019. febr. 14. 14:52
 17/30 anonim ***** válasza:
90%

Gratulálok nektek... Ismét felelős gyerekvállalásnak lehetünk szemtanúi... Szinte látom már 2 év múlva ilyenkor a rinyálásod... "Nincs hova mennem, mindenki bánt, a férjem nem áll ki mellettem, nincs egy szavam se de lépni nem tudok, segítsetek.... "

Amúgy 26 éves vagy.... Nem vagy elkèsve...

2019. febr. 14. 15:00
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem kamu! Tudja a párom is hogy nem szedem a gyógyszert ő is szeretne babát. Arra lettem vna kiváncsi hogy akiknél korán jött a baba hogy alakult a kapcsolatuk
2019. febr. 14. 15:01
 19/30 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem tudatosan nem vállal senki ilyen korai kapcsolatra.Ha lehet egyáltalán kapcsolatnak nevezni.

Szerintem várjatok még vele.

De hülye vagy ha már gyereket akarsz hisz még csak most kezdődött az egész együttélés is .

Nem is ismeritek egymást.

Ezért írták,hogy felelőtlenség.De te életed úgy rontod el ahogy akarod.

2019. febr. 14. 15:08
 20/30 anonim ***** válasza:
90%

Soha nem szülnék az “anyósomék” nyakára, de még a saját szüleim nyakára sem! Az egy dolog, hogy az ember akarja. De egy gyerek igenis nagyon sok pénzbe kerül! Ha csak a legszükségesebb dolgokat nézzük, akkor is.

Az, hogy mennyi ideje vagytok együtt, az lényegtelen. Egy 10 éves kapcsolat is tönkre mehet gyerek születés után is, meg egy pár hónapos is, erre nincs garancia. A lényeg az, hogy ha egyedül maradnál a gyerekkel, akkor el tudnád e tartani magatokat, lenne hová mennetek? És ez mondom nem a rövid ideje tartó kapcsolat miatt lényeges, hanem mert egy nőnek igenis gondolnia kell erre is.

2019. febr. 14. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!