Pár hónap után babavállalás?
Ez a kérdés a felelőtlen gyerekvállalás orvosi lova :D
4 hónap alatt még ott sem tart egy kapcsolat, hogy fingjatok egymás előtt, nemhogy gyereket vállaljatok.
A többit nem is kommentálom, mert ilyen a világon nincs, ha van, akkor meg megérdemled a sorsodat, józan ész itt nem segít.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Ne akarj még gyereket.
Szerintem is kamu.
Gratulálok nektek... Ismét felelős gyerekvállalásnak lehetünk szemtanúi... Szinte látom már 2 év múlva ilyenkor a rinyálásod... "Nincs hova mennem, mindenki bánt, a férjem nem áll ki mellettem, nincs egy szavam se de lépni nem tudok, segítsetek.... "
Amúgy 26 éves vagy.... Nem vagy elkèsve...
Szerintem tudatosan nem vállal senki ilyen korai kapcsolatra.Ha lehet egyáltalán kapcsolatnak nevezni.
Szerintem várjatok még vele.
De hülye vagy ha már gyereket akarsz hisz még csak most kezdődött az egész együttélés is .
Nem is ismeritek egymást.
Ezért írták,hogy felelőtlenség.De te életed úgy rontod el ahogy akarod.
Soha nem szülnék az “anyósomék” nyakára, de még a saját szüleim nyakára sem! Az egy dolog, hogy az ember akarja. De egy gyerek igenis nagyon sok pénzbe kerül! Ha csak a legszükségesebb dolgokat nézzük, akkor is.
Az, hogy mennyi ideje vagytok együtt, az lényegtelen. Egy 10 éves kapcsolat is tönkre mehet gyerek születés után is, meg egy pár hónapos is, erre nincs garancia. A lényeg az, hogy ha egyedül maradnál a gyerekkel, akkor el tudnád e tartani magatokat, lenne hová mennetek? És ez mondom nem a rövid ideje tartó kapcsolat miatt lényeges, hanem mert egy nőnek igenis gondolnia kell erre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!