Hogyan legyek jó anya? Tippek?
Hamarosan lesz egy kisfiam, és szükségem lenne néhány tanácsra hogy mi által lehetek jó anyuka.... Nem volt jó anyam
Anyám nem nevelt, eldobott magától, példa képem nincsen... Még meg se született a fiam de már érzem hogy mindennel jobban szeretem, mindent meg akarok adni, de félek hogy ezáltal elkényeztetem
Most majd jönnek a megmondóemberek, hogy legyél következetes, ne engedd képernyőzni, olvass neki esti mesét meg ilyenek, de szerintem nem ezeken múlik. Szeresd, a többi meg majd jön magától. A bőrödből úgysem fogsz tudni kibújni.
Szeretettel elkényeztetni sem fogod tudni. Elkényeztetett az a gyerek lesz, akivel nem foglalkoznak, esetleg nem is szeretik, és ezt próbálják kompenzálni minden sz@rral.
Ne vidd túlzásba hogy mindent megengedsz neki, de ne is legyen minden napos hogy állandóan csak tiltasz és szigorú vagy.
Mutass meg neki sok mindent a világból, vegyél neki könyveket, stb. Hogy rájöjjön, mi az ami érdekli és amivel szívesen foglalkozik. Ez persze eltart 20 éves koráig, de hát ez van :D
A legfontosabb, hogy érezze, hogy vele vagy, foglalkozol vele eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!