Elmondanátok a helyemben? Mit tegyek? "Anya" legyek, vagy barátnő?
A párom lánya 12 éves. Mondta,hogy kövessem be TikTok-on..
Naponta látom a fenékrázós videóit, drurva szövegű zenék alatt , amiket nem ért. "Idézem: Hi bitch" pussy"stb.
A szülők nem tudnak róla, kérte is, hogy ne szóljak erről. De tudom, hogy a szülei, ezt nem engednék, ebben a mocskos világban, nem kell részleteznem....
Mit tegyek? Viselkedjek felelős felnőttként vagy pedig a barátjaként halgassak erről?
Szóltam Neki, hogy ezt nem kellene, de hiába.
Viszont ha ez később kiderülne, vagy látnák a szülei, amit csinál és az is kiderülne, hogy Én ezeket végig láttam, akkor jogosan! hibáztatna a párom, hogy nem szóltam róla.
Hogy őszinte legyek én biztos, hogy jelezném a szülők felé, hogy figyeljenek oda.
A legjobb az lenne, ha meg tudnátok beszélni a pároddal, hogy ő is kövesse Tik-Tok-on, persze nem azzal érvelve, hogy te ezt mondtad, mert akkor elveszíted a lány bizalmát.
A mi gyerekeinknek azzal a feltétellel engedjük meg az ilyen online dolgokat (Tik-Tok, Facebook) amíg "kicsik", hogy mi is lássuk mit csinálnak. Tudják, hogy az ökörködésekben még partnerek is vagyunk, de elfogadják, ha valamire azt mondjuk, hogy nem.
szerintem is szülő legyél ebben a helyzetben, és mond el mit láttál.
felvilágosítás is ráfér a leányzóra. lehet ő csak jó pofa dolognak tartja.
8!
Valami hasonlót akartam épp írni. Szóval ultimátum.
És ha megmondanád ezt így a kislánynak, amit ide írtál nekünk? Pl.: Nézd, szóltam neked, hogy ezt nem kellene, de hiába. Ha ez később kiderülne, vagy látnák a szülei, és az is kiderülne, hogy én ezeket végig láttam, akkor jogosan hibáztatnának engem is a szüleid. Nem fogok szólni, ha abba hagyod, de a következőnél már nem tudok melletted állni.
Ez nem járható út esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!