Elmondanátok a helyemben? Mit tegyek? "Anya" legyek, vagy barátnő?
A párom lánya 12 éves. Mondta,hogy kövessem be TikTok-on..
Naponta látom a fenékrázós videóit, drurva szövegű zenék alatt , amiket nem ért. "Idézem: Hi bitch" pussy"stb.
A szülők nem tudnak róla, kérte is, hogy ne szóljak erről. De tudom, hogy a szülei, ezt nem engednék, ebben a mocskos világban, nem kell részleteznem....
Mit tegyek? Viselkedjek felelős felnőttként vagy pedig a barátjaként halgassak erről?
Szóltam Neki, hogy ezt nem kellene, de hiába.
Viszont ha ez később kiderülne, vagy látnák a szülei, amit csinál és az is kiderülne, hogy Én ezeket végig láttam, akkor jogosan! hibáztatna a párom, hogy nem szóltam róla.
Először a kislánnyal beszélgess el erről. Miért nem jó, mik a veszélyei, miért akadnának ki a szülők.
Nem kell egyből a szülőknek szólni, mert lehet Te jobban megtudod vele ezt beszélni, ha már megbízott benned annyira, hogy megmutassa őket, akkor illik először vele beszélni erről, és lehet szorosabb lesz a viszonyotok. 12 éves még, a nagyokat utánozza, ezt látja, nem érti a mögöttes mondanivalót,veszélyeket, mert azt nem látja.
Miért kéne a gyerekkel megbeszélni, ha már ezt megpróbálta? Próbálta jobb belátásra bírni, ez nem sikerült,de ha elárulja, hogy ő köpi be még le is tiltja és akkor nem látja később milyen hülyeségeket csinál(mert itt nem fog megállni).
Talán járható út ha csinálsz egy kamu "kiskamasz" profilt és bejelölöd, valószínűleg boldog-boldogtalant visszajelöl. Akkor végig tudod figyelni mit csinál, nem szép dolog,de idővel szükségszerű lesz(persze előtte ezt a pároddal is meg kéne beszélned mint opciót).
Ha látod hogy lepereg róla, nem érdekli amit mondasz, akkor azonnal
szólj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!