Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondanátok a helyemben? Mit...

Elmondanátok a helyemben? Mit tegyek? "Anya" legyek, vagy barátnő?

Figyelt kérdés

A párom lánya 12 éves. Mondta,hogy kövessem be TikTok-on..

Naponta látom a fenékrázós videóit, drurva szövegű zenék alatt , amiket nem ért. "Idézem: Hi bitch" pussy"stb.

A szülők nem tudnak róla, kérte is, hogy ne szóljak erről. De tudom, hogy a szülei, ezt nem engednék, ebben a mocskos világban, nem kell részleteznem....

Mit tegyek? Viselkedjek felelős felnőttként vagy pedig a barátjaként halgassak erről?

Szóltam Neki, hogy ezt nem kellene, de hiába.

Viszont ha ez később kiderülne, vagy látnák a szülei, amit csinál és az is kiderülne, hogy Én ezeket végig láttam, akkor jogosan! hibáztatna a párom, hogy nem szóltam róla.

#gyerek #Páromgyereke
2021. ápr. 9. 14:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Mivel már neki szóltál, hogy ezt nem kellene csinálnia de mégis folytatja, nincs más út. A helyedben én is jelezném a szüleinek, vállalva azt is, hogy megutál egy időre. De legalább a lelkiismeretem tiszta lenne, hogy megtettem mindent, ami módomban állt. Szörnyű, hogy mi megy a mai világban, mit művelnek már 12 éves gyerekek is...
2021. ápr. 9. 17:13
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Szólj azonnal az apjának,anyának.
2021. ápr. 9. 17:23
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Rossz dolgokban soha nem szabad támogatni a gyereket.

Szóval inkább szólj.

2021. ápr. 9. 17:39
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha csak a párodnak szólnál róla? Neki sem lenne jó, ha emiatt rossz lenne a kapcsolatotok a lányával. Esetleg megtalálhatná ő is 'véletlen' a lánya profilját.
2021. ápr. 9. 18:10
 25/29 anonim ***** válasza:
87%

Szép dolog, ha tudsz hallgatni, de nem ilyen esetben. Ez nem olyan, hogy pl: hibázott valamiben, de már megbánta, még akkor is ha komoly, és nincs maradandó következménye. De ennél még azt sem látja be, hogy ezzel magának tesz rosszat. Mondd el a szülőknek. Most vinnyogni fog érte, de néhány év múlva szerintem nem örülne, ha a videókat ismerősök látnák, ha esetleg nem törli, de a tiktokról elfeledkezne.

Vagy akár, ki lehetne találni, hogy az apuka, valaki, akár munkatárs unszolására letöltötte a tiktokot, és "véletlen" rátalált a lánya videóira.

2021. ápr. 9. 18:16
 26/29 anonim ***** válasza:
63%

Beszélj a lánnyal, magyarázd el neki, hogy miért ne tegyen ki ilyen videókat, de ne csak annyit, hogy nem kéne, hanem az okát is.

Ha megérti okés, ha nem akkor beszélj vele megint és mond meg, hogy szólni fogsz a szüleink.

2021. ápr. 9. 18:40
 27/29 PetheD ***** válasza:
69%
Beszélnék vele még egyszer. Elmondanám neki, miért problémás a viselkedése, és felhívnám a figyelmét, hogy nem azért, hogy kicsesszek vele, de ha továbbra is folytatja, a szüleinek is el fogom mondani.
2021. ápr. 9. 21:51
 28/29 anonim ***** válasza:
84%

Szólnék, alap, és nem kell barátnősködni, meg benyalni egy gyereknek.

Te felnőtt vagy, ő meg egy éretlen kis hlye.

2021. ápr. 10. 13:41
 29/29 anonim válasza:

Szia!

Szerintem mutasd meg a párodnak, és kérd meg, hogy tapogatózzon erre, kérdezgesse erről, de nyilván ne túl feltünően. Ha elmondja, hogy igen, van fiókja, és igen, tölt fel videókat, kérje meg, hogy törölje le őket, és így akár a bizalma is megmarathat a bizalma a leányzónak.

2021. júl. 22. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!