Elmondanátok ezt a barátnőtöknek?
22/l
Egyetemen az egyik szaktársnőmnek új barátja van. Rájöttem már korábban arra, hogy ha én egy barátnőm fiúját abszolút nem az esetemnek tartom, akkor tudok vele normálisan hülyéskedni/beszélni, de viszont ha látok benne valamit, akkor ignorálom, gonoszkodok vele, úgy teszek mintha utálnám. Ezzel szerintem a barátnőmnek, és magamnak is akarok bizonyítani hogy nem, nem érzek/érezhetek semmit.
Az elmúlt hónapokban a barátnőm barátjával pont ezért elég paraszt voltam, pedig amúgy nagyon bírom, sőt talán még érzek is icipicit valamit iránta.
Na és a kérdésre visszatérve, a barátnőmnek múltkor mondtam, hogy jöjjön el velem bulizni, hozhatja a barátját is, ő meg teljesen értetlenül nézett rám hogy: biztos hogy jöhet? Jól meggondoltad? Tuti ezt akarod?
Itt jöttem rá hogy talán kicsit tényleg túlzásba vittem a parasztkodást.. Szóval ti letisztáznátok a helyemben a dolgot? Elmondhatnám neki ezt amit itt leírtam annak a kivételével, hogy talán érzek a barátja iránt valamit?
Nem vagyok szarkeverő, soha nem próbálkoznék be a palijánál, nekem a barátság sokkal fontosabb, lehet pont ezért is szeretnem tisztázni a dolgot.
Én inkább azt mondanám, hogy elfogadom, mert hozzá (a barátnőhöz) tartozik, és nem várom el, hogy miattam hanyagolja a barátját, ergo persze, hogy jöhet velünk.
A jövőben pedig állítanék a modoromon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!