Ti elmondanátok a legjobb barátotoknak/barátnőtöknek?
Tegyük fel, hogy tudtok egy nagy titkot, aminek köze van a legjobb barátnőtökhöz/barátotokhoz, de ha elmondanátok neki, az teljesen megváltoztatná az életét, lelkileg tönkretenné.
Véleményt szándékosan nem írok (még), hogy ne befolyásoljalak titeket. Csak kíváncsi vagyok a gondolataitokra.
Attól függ, hogy mi az.
Így nem tudok véleményt írni.
Pl. ha láttam volna valamelyik szülőjét, hogy megcsalja a másikat, akkor azt nem mondanám el, mert ez a szülők dolga.
De ha mondjuk az ő párját láttam volna mással, azt elmondanám. Mert én is azt szeretném, hogy ha tudják az ismerőseim, akkor mondják már el nekem is. Ne én legyek a hülye, akinek a háta mögött zajlik minden.
De még ezer eset lehet. És minden esetnél más a helyzet. Szóval így nem tudom.
Persze, tudom, hogy konkrét helyzet nélkül nehéz véleményt mondani.
Egyébként semmi esetre sem fogom elmondani neki, mert (ahogy előttem írták), nem az én feladatom, és nem akarom őt bántani.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is attól függ mi az.
Ha a párját láttam vkivel,azt tuti elmondanám,lehet össze törne lelkileg és tönkre menne ha nagyon szereti. De én nem bírnék a lelkiismeretemmel,hogy látom a párjával csókolózni,meg áradozik róla és a r..dék közben csalja.Ezért mondják az igazság tud fájni,eléggé.
Ez egy anonim oldal,írd le a konkrét dolgot,úgy tudnánk segíteni jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!