Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmondanátok azt a barátnőtökn...

Elmondanátok azt a barátnőtöknek, ha rájöttetek, hogy átverik? (ennél bonyolultabb)

Figyelt kérdés

Szépen kérek minden kedves válaszolót, hogy minősítést ne mondjon, hanem ha az ő barátjával/barátnőjével történne ez, akkor ő mit tenne.

Barátnőm egy házas emberrel van együtt évek óta. (nem akart belekavarodni, de megtörtént, sokszor akart szakítani, de nem sikerült, egyszerűen ő nem tud erős lenni, de nem ez a lényeg, mert ebben már nyakig benne van)

A házas ember ígért már neki fűt-fát, válást, elköltözést, szakítást (vele vagy a feleségével), de soha nem volt következetes és újra és újra visszakuncsorogta magát. Néhány éve született egy gyermeke a házasságában. Ám ezután is újra a barátnőmmel kezdett és ő is vele. (ezért nem kérek erre minősítést, mert igen, kettőn áll a vásár)

Most már évek óta a közös gyerek a téma, hogy a házas ember vállalna házasságon kívül gyermeket a barátnőmmel. Barátnőm ezt el is hiszi és emiatt nagyon ragaszkodik az emberhez, de közben veszekszik vele, hogy váljon el, költözzön el, mindig az a néhány éves gyerek a téma, hogy neki mikor lenne jó, hogy vele baj van, hogy ezért kell kímélni a feleséget, aztán meg azért, de mennyire rossz otthon, nem alszanak együtt stb. stb. A férfi ígérget továbbra is (majd holnap bla-bla-bla).

Megtudtam egy hülye véletlen folytán, hogy a házas embernek nem egy gyermeke van, hanem van egy másik is, aki még kicsike.

A barátnőm nem tudja ezt a másik gyereket. (nekem soha nem mondta legalábbis) Nekem ebből egyértelmű, hogy ez a férfi mindegy mit mond vagy ígér sosem fog otthonról eljönni, és nagyon is jól érzi magát a feleségével és talán már a 3. gyereket tervezik. Barátnőmet viszont hülyíti a közös gyerekvállalással és a hazudozásokkal a mindjárt eljövök otthonról.

Barátnőmnek nem mertem elmondani a felfedezésemet, mert félek a következményektől. Félek attól, hogy annyira akar gyereket, hogy emiatt depressziós lesz és hülyeséget csinál, de attól is, hogy tudomást se vesz róla és ezzel az emberrel marad és attól is, hogy azt fogja gondolni direkt akarok neki rosszat, azzal, hogy elmondom, mondván ez a férfi és az ő dolga, hogy ki és miről tud.

Ti mit tennétek? Elmondanátok neki? Vagy hallgatnátok róla? Vagy más megoldás? Amióta tudom ezt, azóta nem tudok rendesen beszélgetni a barátnőmmel, eddig se biztattam sose erre a kapcsolatra, de most már olyan ellenérzéseim vannak, hogy néha megráznám, hogy hogy lehet ilyen buta vagy hogy döntse el tényleg szeretne gyereket, mert akkor keressen másik férfit, ne ehhez ragaszkodjon.

Ekég ha csak azt írjátok igen elmondanátok, vagy nem.

2018. febr. 2. 11:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőd buta, de kegyetlenül...a többi dolgára tudjuk a minősítést, de szerintem dobd elé a dolgot s lássa, hogy mire, vagyis kire alapoz.

Ha nem most öli magát meg, akkor majd amikor gyereke lesz-tíz s tudja meg a többit a paliról.

Így most még talán feldolgozná segítségeddel...

ui: lényegében egy ágymelegítőnek nevezhető, de lehetne durvábban is meghatározni...ő mindig csak másodhegedűs lesz, ha "lopós".

2018. febr. 2. 12:21
 2/12 anonim ***** válasza:
59%

Valahogy nagyon ki kellene innen rántgatni. El kéne menni vele közös programokra, ahol akár "véletlenül" összetalálkoztok 1-1 ismerős szingli pasival. Vagy rábeszélni bármiféle ismerkedési lehetőségre. Vagy ezen már végigmentetek? Egyik barátnőm is reménytelenül szerelmes egy olyanba aki anno bántotta is (nem fizikailag) és most is állandóan együtt lógnak, nem tudunk vele mit tenni :(

Hogy megmondanám e? Na ez egy nehéz kérdés. De hogy nem tudja? Nincs face-e se a pasinak se a feleségének ahol ott a sok családi vigyorgó kép?

Utalnék rá hogy azt hallottam... Az a baj hogy vannak olyanok akiknek hiába beszél az ember, nem hiszik el... :(

2018. febr. 2. 12:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, fölösleges, ha el is mondod akkor se hagyná ott. Akit ennyi éven át lehet hülyíteni, annak kb tök mind1, mint csinál a férfi.
2018. febr. 2. 12:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Mindegy, mit csinálsz, nem változik semmi.
2018. febr. 2. 12:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki. Így is már bőven elég hazugságban él amellett a férfi mellett. Illetve ha tényleg a barátnője vagy, segítesz neki, azaz elmondod.
2018. febr. 2. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám neki. Ha most meg is haragszik rád, később megérti majd, hogy nem akartál rosszat.
2018. febr. 2. 12:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy elmondanám, ez nem kérdés. Pláne, hogy láttam ilyet mindkét oldalról, van ismerősöm, akit 11 évig hülyített ugyanígy egy nős pasi, egy másik pedig, akinek a férje hülyítette így a szeretőjét, miközben nekik 2 gyerekük született. A második után tudta meg az ismerősöm, hogy létezik a szerető, ugyanis az levelet írt neki, benne a teljes, kinyomtatott chateléssel, emailekkel, volt vagy 40 oldal a paksaméta. Az első eset úgy végződött, hogy a nő átköltözött az ország túlsó felébe, ott összejött egy pasival, aki már nem akart gyereket, így "véletlenül" teherbe esett tőle (39 évesen), azóta egyedül neveli a gyerekét. Az a pasi szakított vele, mert becsapta, nagy ritkán megnézi a gyereket és ennyi. A második esetben a férj kirúgta a szeretőt (elég durván, némi tettlegesség is volt), azóta térden csúszik otthon, nehogy az ismerősöm meg őt vágja ki egyszer.

Ez, amit a pasi csinál, egyszerűen gazemberség mindkét nővel szemben. A barátnődet nem akarom jellemezni, mindenesetre próbáld meg meggyőzni, hogy egy ilyen alakra nem érdemes beáldoznia azt az időt, amikor találhatna magának normális, szerető párt is, akivel családot alapíthat. Az idő megy, ő pedig tönkre fogja tenni magát egy féreg miatt. Ha másképp nem tud szabadulni, költözzön el jó messzire.

2018. febr. 2. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:

mond el a viszonyt a férfi feleségének

ha meglesz a botrány akkor a hapi sem akarja folytatni

vagy csak simán mond meg a mókusnak hogy szálljon le a barátnődről, vagy mindent elmondasz mindenkinek

2018. febr. 2. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanam neki. Lehet, hogy ez sem változtat semmin, de hátha...
2018. febr. 2. 13:08
 10/12 anonim ***** válasza:

A barátnőd egy világ idiótája, megérdemli, hogy kihasználják.

A pasi abban pillanatban lelép, ahogy az okos bnődet felcsinálta.

Aztán majd babázhattok a kisszobában és megvitathatjátok, milyen szemetek a pasik :D

35N

2018. febr. 2. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!