Ti adnátok kölcsön pénzt az egyik barátnőtöknek akivel jóban vagytok, hogy el tudjon menni orvoshoz?
?
Mire kell a pénz? Az EÜ ingyenes, pénzzel maximum annyit érsz el, hogy a maszeknál előbb kapsz időpontot, gyorsabban lefut a dolog.
Ez így kevés infó. Mennyi pénz, milyen eséllyel tudná visszaadni és milyen doki?
Fogorvosra, nőgyógyászra vagy ilyesmire nem hiszem hogy adnék, ott az sztk, én se járok maszekhoz, ha nem fér a keretbe.
Ha súlyos beteg és kb az élete múlik rajta, adok persze.
Igen; ez nehéz kérdés. Sajnos; több precedens is volt a közvetlen környezetemben, ahol a kis baj gondatlan ellátásából lett a nagy baj (kis baj + sztk), ráadásul; paraszolvencia nélkül - szerintem - ott is borítékolható az arányaiban kisebb figyelem (de nem zárom ki, hogy van lelkiismeretes TBdoki). A magándokiban (szerződéssel és garival) kisebb a rizikó és akár az átlagos paraszolvencia összegéből is kijöhet listaáron. Nekem ez a tapasztalatom...
+ ha a barátod (és nagyon jó barátod), akkor ennek nem kellene ügynek lennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!