Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmondanátok azt a barátnőtökn...

Elmondanátok azt a barátnőtöknek, ha rájöttetek, hogy átverik? (ennél bonyolultabb)

Figyelt kérdés

Szépen kérek minden kedves válaszolót, hogy minősítést ne mondjon, hanem ha az ő barátjával/barátnőjével történne ez, akkor ő mit tenne.

Barátnőm egy házas emberrel van együtt évek óta. (nem akart belekavarodni, de megtörtént, sokszor akart szakítani, de nem sikerült, egyszerűen ő nem tud erős lenni, de nem ez a lényeg, mert ebben már nyakig benne van)

A házas ember ígért már neki fűt-fát, válást, elköltözést, szakítást (vele vagy a feleségével), de soha nem volt következetes és újra és újra visszakuncsorogta magát. Néhány éve született egy gyermeke a házasságában. Ám ezután is újra a barátnőmmel kezdett és ő is vele. (ezért nem kérek erre minősítést, mert igen, kettőn áll a vásár)

Most már évek óta a közös gyerek a téma, hogy a házas ember vállalna házasságon kívül gyermeket a barátnőmmel. Barátnőm ezt el is hiszi és emiatt nagyon ragaszkodik az emberhez, de közben veszekszik vele, hogy váljon el, költözzön el, mindig az a néhány éves gyerek a téma, hogy neki mikor lenne jó, hogy vele baj van, hogy ezért kell kímélni a feleséget, aztán meg azért, de mennyire rossz otthon, nem alszanak együtt stb. stb. A férfi ígérget továbbra is (majd holnap bla-bla-bla).

Megtudtam egy hülye véletlen folytán, hogy a házas embernek nem egy gyermeke van, hanem van egy másik is, aki még kicsike.

A barátnőm nem tudja ezt a másik gyereket. (nekem soha nem mondta legalábbis) Nekem ebből egyértelmű, hogy ez a férfi mindegy mit mond vagy ígér sosem fog otthonról eljönni, és nagyon is jól érzi magát a feleségével és talán már a 3. gyereket tervezik. Barátnőmet viszont hülyíti a közös gyerekvállalással és a hazudozásokkal a mindjárt eljövök otthonról.

Barátnőmnek nem mertem elmondani a felfedezésemet, mert félek a következményektől. Félek attól, hogy annyira akar gyereket, hogy emiatt depressziós lesz és hülyeséget csinál, de attól is, hogy tudomást se vesz róla és ezzel az emberrel marad és attól is, hogy azt fogja gondolni direkt akarok neki rosszat, azzal, hogy elmondom, mondván ez a férfi és az ő dolga, hogy ki és miről tud.

Ti mit tennétek? Elmondanátok neki? Vagy hallgatnátok róla? Vagy más megoldás? Amióta tudom ezt, azóta nem tudok rendesen beszélgetni a barátnőmmel, eddig se biztattam sose erre a kapcsolatra, de most már olyan ellenérzéseim vannak, hogy néha megráznám, hogy hogy lehet ilyen buta vagy hogy döntse el tényleg szeretne gyereket, mert akkor keressen másik férfit, ne ehhez ragaszkodjon.

Ekég ha csak azt írjátok igen elmondanátok, vagy nem.

2018. febr. 2. 11:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%

Teljesen mindegy, hogy mit mondasz a barátnődnek, mert szegényke annyira buta és ostoba, mint a föld, és annyi önbecsülése van, mint egy elhasznált és a pöcegödörbe dobott lábtörlőnek.

Teljesen nyilvánvaló, hogy mi a helyzet, a pasi csak hülyíti, sosem fogja elhagyni a feleségét.

Valószínű, hogy a feleség is tud mindent, hasonló színvonalú tyúk lehet, mint a barátnőd.

Elképesztő, hogy a férfiak évezredek óta ezt a szöveget adják be a nőknek, és ezek az agyatlan tyúkok még mindig elhiszik. Ja, nincs szex, nincs semmi köztük a feleségével...hoooogyne.

Kedves kérdező! Én a helyedben saját magamnak is feltenném a kérdést: Mi indít arra, hogy egy ennyire semmi, nulla emberrel barátkozzak?

A személyiségedet a hozzád legközelebb álló 5 emberé alakítja. Te is ilyen lúzer akarsz lenni, mint a barátnőd?

De van erre közismertebb mondás is: Madarat tolláról, embert barátjáról.

2018. febr. 2. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Mond el neki a dolgot nyugodtan, bár kétlem, hogy bármit is felfogna majd belőle.

Monjuk én a helyedben semmit sem tennék, és a kapcsolatot is megszakítanám vele mert nem igazán barátkozom az ilyen naív, korlátolt emberkékkel...

2018. febr. 2. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!