Ti rosszul éreznétek magatokat ha a legjobb barátnőtök egy napig nem írna nektek, viszont egy másik barátnőtöknek igen?
Figyelt kérdés
Ezt úgy hogy eddig minden nap beszéltetek. Szerintetek eltúlzom? 16/L2016. júl. 25. 15:55
1/8 anonim válasza:
Nekem is esett már rosszul ehhez hasonló helyzet és igen 95%ban eltúloztam az egészet, de ettől még rosszul esett és neked is eshet rosszul. De ne csinálj olyat amit később megbánhatnál, lehet hogy csak véletlen az egész.
2/8 anonim válasza:
Nem, de mi nem is beszélünk minden nap, sőt.. nem attól lesz egy barátság igazi, hogy mindig együtt vannak a felek, vagy folyamatosan kommunikálnak. Igaz én jóval idősebb vagyok (28), de mi a legjobb barátnőmmel 16 évesen sem lógtunk egymáson mindig, pedig akkor már ismertük egymást és azóta is töretlen a barátságunk, pedig már nem is élünk egy országban, szóval nem ezen múlik :)
Megvan az egyensúly a barátságotokban? Nincs olyan, hogy mindig csak az egyikőtök keresi a másikat, mindig csak az egyikőtök akar programokat? Ha nincs ilyen, akkor aggodalomra semmi ok. Te is írhatsz ám neki, ha beszélni akarsz vele, nem kell megvárnod, hogy ő jelentkezzen.
3/8 Sunshinedoll válasza:
Nem. Egyik közeli barátommal sem beszélek napi szinten és nem beszéltem sosem, max ha láttuk egymást suliban. Minek? Mindenkinek megvan a saját élete, majd rájössz 5 év múlva, hogy az embernek nincs ideje állandóan a barátnője nyakán lógni.
4/8 anonim válasza:
Akkor érezném rosszul magam ha minden nap írna... van nekem is életem, nem tudok mindig vele foglalkozni.
5/8 anonim válasza:
Nem, mert egyébként sem kommunikálunk napi szinten, ahogy az előzők mondták, engem az idegesítene, ha minden nap rajtam lógna.
6/8 A kérdező kommentje:
Kort is írnátok? :)
2016. júl. 27. 16:45
7/8 anonim válasza:
Nekem azért esett rosszul, mert lakótársak vagyunk. Lelépett több napra egy szó nélkül, telefont nem vette fel, én tiszta ideg voltam, hogy hova lett. Utólag tudtam meg, hogy a barátjánál aludt. Mondjuk sejtettem, de akkor is, azért lehetett volna benne annyi, hogy szól. Más barátnőjének, aki ráadásul külföldön lakik, tudott szólni neten, hozzám viszont, aki itt lakom a szomszéd szobában, nem kopogott át.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem kellene ennyire aggódnod. A barátokat nem szabad eltiltani a többi barátaitól. Amúgy csak nem írt neked vagy te írtál neki és nem válaszolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!