Mi tévő legyek anyámmal? Már megőrjít.
Énekelem, amit mindjárt sorban írni fognak:
"Köööltööööözzzzz eeeeeeell"
zárd be az ajtót. ha nincs rajta zár, akkor szerelj fel egyet. vagy, tudod, költözz el
(amúgy miért nem kéred meg hogy szálljon be harmadiknak? hátha észreveszi magát. én tuti mindenhol széthagynámminden szexuális segédeszközömet, csakazértis)
Én tuti zárat tennék az ajtómra, ha nincs, még akkori ha műanyag harmonika. Jah és megmondanám anyának, hogy vegye tudomásul, hogy nem egy 5 éves kislány vagyok, hanem felnőtt nő, és van magánéletem.
Jah és ami a legjobb, turkálj te is az ő cuccaiban, meg rendezd át a holmiját, hátha leesik neki, hogy mit csinál.
Belulrol tehetnel egy reteszt a szobadra, hogy tudj egy jot masztizni hangos zene mellett, meg dugni a paroddal.
Viccet felreteve, nagy gond, hogy anyad ilyen kivancsi termeszet, de ha tenyleg csak ennyi vele a gond, es amugy meg tudsz vele osztani mindent, tudsz vele beszelgetni, nevetni, akkor nem olyan nagy problema ez. Valoszinuleg aggodik, hogy valamit talal nalad, ezert kutakodik es rendezkedik, es biztos nagyon raer, sok a szabadideje. Mond el neki, hogy anya, ne kutass a dolgaim kozott es kopogj mielott bejossz a szobamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!