Apáknapjára terveztek valamit adni a gyerekekkel? Ha igen, mit?
A 30-as árulja már el mégis mit kéne adni? Ne a hülyeségeit mondja hanem választ a kérdésre. Ha a gyerekem majd anyáknapjára rajzol valamit dobjam ki mert hulladék?
Ezek apróságok, annak is tudni kell örülni.
32. amit a gyereked rajzol az nem hulladék, hanem emlék. de kapaszkodj meg, a nagyját annak is ki fogod dobni idővel. (hja, tudom te nem) ha a gyerek akar csinálni valamit apák napjára az megint nem hulladék. ha elég nagy lesz hozzá biztos szívesen készít anyának, apának egyedül vagy segítséggel. az ajándék. de ismétlem amiket írtatok (kulcstartó, idézetes akármi), az mind hulladék. nyögvenyelős, ötlettelen valamit adni KELL mert nem szabad kimaradni a sorból ajándék. izzadtságszagú, béna, szemét.
minek a gyerek nevében (aki nem is érti vagy épp most született) mindenáron VENNI valamit?
Még mindig nem értem mi bajod van azokkal akik szeretnének kedveskedni a párjuknak a gyerek nevében, hogy az apák se lógjanak ki a sorból. Neked ez a hülyeség, nekem meg az, hogy téged ennyire zavar, hogy más kedveskedni próbál egy szerettének.
Nem értem az ilyen válaszolókat. Ha téged ennyire zavar, akkor mért kell ide nyomni a semmit érő kommented? Nem ez volt a kérdés, nem arra adtál választ. Csak belekötsz másokba!
35. te komolyan nem érted, hogy az az ötletem, hogy nem kell venni semmit, majd a gyerek csinál amikor elég érett lesz rá? pedig leírtam elég világosan. nem tudsz olvasni vagy az értelmezéssel van bajod? ☺️
36. semmi baj azzal ha a gyerek ad valamit amiben te segítesz. de hogy te veszel egy kulcstartót vagy más kacatot a férjednek apák napjára a gyerek nevében az nem ugyanaz. gondolom a férjed szemében sem.
de tudod mit igazad van, nem ez volt a kérdés, mit gondolok más “ajándékáról” bocsi kérdező, hogy rossz irányba vittem a topikot.
a válaszom továbbra is ugyanaz: én nem veszek semmit, majd pár év múlva a gyerekünk készít valamit.
Végre érdemben és normálisan is hozzászóltál a kérdéshez, köszönjük szépen.
Bár kicsit nehéz megérteni, mért nem lehetett egyből így kezdeni ahelyett, hogy megbántunk másokat, de sebaj ez már csak az én bajom🙂
39. hozzászóltam korábban is “érdemben és normálisan” csak a te érzékeny lelkivilágod nem bírja el, hogy másnak másmilyen és markánsabb a véleménye.
de mivel nem célom vitatkozni, rád hagyom. minden jót és mindenki férjének boldog apák napját ☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!