Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apáknapjára terveztek valamit...

Apáknapjára terveztek valamit adni a gyerekekkel? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
2022. máj. 21. 19:17
1 2 3 4 5
 11/44 Derjaderja ***** válasza:
49%

Bővebben. Mi nem kötődünk ehhez az ünnephez.

A párom emellett az összes ünnepet feleslegesnek tartja (nyilván a gyerekek szülinapját meg ilyeneket elfogadja), az érzelgős tárgyakat nem szereti, mindenből csak azt olyan jó neki, amit választ és azt magának szereti megvenni, az élmény-ajándèkot butaságnak tartja (és az ilyen kuponos izék ránk rohannak úgyis, sose mentünk el még semmilyenre).

Most hogy itt olvastam, arra gondoltam, egy fagyizást beleszövök a napba és mellékesen megemlítem, hogy boldog apàk napját, amit majd jószandékúan kiröhög de szívesen megfeszített a fagyi.

2022. máj. 21. 23:05
 12/44 anonim ***** válasza:
76%

Amikor egész kicsi volt a gyerek, akkor nem volt köszöntés, csak én mondtam neki, hogy boldog apák napját. Úgy három éves kora óta viszont a gyerek rajzol neki valamit vagy kézműveskedik. Meg többször volt, hogy elmentünk együtt programra, pl állatkert, vadaspark.

2: talán köthetnétek zöldségekből egy csokrot a diétázó apukának vagy kaphatna egy salálát vagy diétás gyümölcstortát.

2022. máj. 22. 06:11
 13/44 anonim ***** válasza:
59%

Nem tartjuk, több okból.

-kicsik a gyerekek (3 éves a nagy, 8hós a kicsi). 98%ban én vagyok velük.

-anyáknapja is idén először lett megemlítve (az oviban volt műsor), férjem sosem jegyezte meg nekem. Ahogy pl az anyjának sem.

-a kis kacatokat mind a kettem rühelljük, anyák/apák napja pedig nem akkora valami, hogy nagy ajandék kelljen.

-egyikünk sem emlékezik meg anyák napjan sem az anyja felé.

Félreértés ne essék, szeretem, imádom a férjem. De mi nem ünnepelgetünk meg mindent. Szülinapok, karácsony, mostmar a gyerekeknek húsvét. Azt kb itt ki is fújt a dolog.

(Házassági evfordulónk is annyi, hogy megemlítjük.)

2022. máj. 22. 08:45
 14/44 anonim ***** válasza:
56%
Majd ha rendesen kiveszi a részét a gyereknevelésből és foglalkozik is a 13 hónapos kislányával nem csak a telefonját nyomkodja a kanapén, akkor lesz apák napja, de míg nincs apa a lakásban, csak porfogó a kanapén a telefonjával, addig nincs kinek apák napját tartani...
2022. máj. 23. 15:42
 15/44 anonim ***** válasza:
76%

Én szoktam kapni.

Nekem az a fura, hogy apukám köszöntjük. 30 évig csak anyák napja volt, most meg sértődés van ha nem köszöntjük.

És már oviban is meg lesz tartva. Változik a világ.

2022. máj. 24. 00:40
 16/44 anonim ***** válasza:
29%
Apák napja? Minek? Az év 364 vagy 365 napján az van. Majd ha ők szülnek, esetleg... Túl nagy munkájuk nem volt a gyerek létrehozatalában. Némelyek lehet kiveszik a részüket a házimunkában, de általában azt is rosszul végzik, nem olyan alapossággal. Szóval mit is ünnepelünk? Ki szívott többet a gyerekkel? (Terhesség, szülés, szoptatás...) Hagyjuk már...
2022. jún. 10. 10:26
 17/44 anonim ***** válasza:

16, “szerencsés” a férjed, hogy így értékeled a létét.

Ha már így feljött a téma újra a válaszod miatt, akkor kérdező, leírom nálunk mi lesz, hátha még aktuális. Fa szívecske formákat vettem, a lányom kifestette őket festékkel, én hivattam elő egy képet a lányomról, körbevágtam szívecske alakban (kisebb nyilván mint a fa forma) és beleragasztottuk a szívecskébe. Nálunk kapnak a nagypapák, keresztapák is apuka mellett.

Mi külön neveljük a lányunkat amúgy, de nekem nem derogál éves szinten kb 2000 Ft-ot rákölteni apák napja alkalmából, ahogy neki sem derogált virágcsokrot küldeni nekem anyák napjára. És igen, én értékelem benne, hogy normális a gyerekünkkel, mikor nála van maximálisan ellátja, biztonságos légkört teremt neki, amiben a lányom jól érzi magát, és napi szinten tartják a kapcsolatot függetlenül attól, hogy nem neveljük együtt.

2022. jún. 10. 11:00
 18/44 A kérdező kommentje:

Nekem párom kiveszi a részét mindenből, és normálisan...

Ne olyan dolgokkal jöjjünk már amit ha akarnának se tudnának átvenni (terhesség, szülés, szoptatás)

2022. jún. 10. 12:57
 19/44 anonim ***** válasza:
52%

#16: ilyen alapon anyák napja is minek...

De ha van anyák napja akkor jogos az apák napja, illetve ugye gyermek nap is van.

2022. jún. 10. 13:35
 20/44 anonim ***** válasza:
32%
Ez is csak egy Amerikából átvett hülyeség, mint a Valentin nap.
2022. jún. 10. 17:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!