Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apáknapjára terveztek valamit...

Apáknapjára terveztek valamit adni a gyerekekkel? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
2022. máj. 21. 19:17
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg nekünk, hogy megtiszteljük ezzel az "átvett hülyeséggel" a gyermekeink apját🙃
2022. jún. 10. 17:56
 22/44 anonim ***** válasza:
57%

#20: rendben van, hogy hülyeség de ez esetben az anyák napja is hülyeség. Kukázzuk mindkettőt és akkor már a gyerek napot is, ugye? Úgy az igazságos.

Na meg akkor már ott vannak a névnapok. Mekkora hülyeség, hogy ünnepled a neved. Töröljük azt is 🤣

2022. jún. 10. 21:55
 23/44 anonim ***** válasza:
40%
Au anyáknapját még meg tudom érteni, mert az anyákat igenis ünnepelni kell, mert rájuk hárul a több feladat, meg kellemetlenség, fájdalom a gyerekkel kapcsolatban. De mit ünneplünk az apákon? Fele annyit nem szenvednek az apa szerepben, apává válni nem nagy feladat. Szerintem meg ez az igazságtalan. A névnap meg tök más kategória, amúgy azt meg kb máshol nem ünneplik. Nyugodtan kövezzetek, nem érdekel, akkor sem lesz apának lenni akkora érdem, mint anyának, akár tetszik, akár nem.
2022. jún. 10. 23:00
 24/44 anonim ***** válasza:
57%

Most akkor tehát azt ünnepled, hogy a nők tudnak szülni, a férfiak meg nem? Ez a magyarázat miért csak anyák napja van nálad?

Szerencsére ezen túlhaladt a világ, számos család, óvoda bizony tartja ma már az apák napját is.

2022. jún. 10. 23:33
 25/44 anonim ***** válasza:
48%
Ha tudnának, sem vállalnák be. Így meg elképzelésük sincs, miféle fájdalommal jár, nem beszélve a terhességgel járó egyéb kínokat is. Kíváncsi vagyok, hány pasas vállalná be.
2022. jún. 10. 23:36
 26/44 Derjaderja ***** válasza:
41%
Szerintem ez picit túlzás azért.
2022. jún. 10. 23:43
 27/44 anonim ***** válasza:
57%
Aki szerint az apám nem vállalnak terhet, azok gondoljanak bele, hogy az ilyen #16os féle bányarémeket is elviseli valaki, meg dolgozik vakulásig akár két helyen, hogy anyucika 8-15 évig otthon lehessen, miközben élete nője nem lát benne mást, csak spermadonort meg atm-et. Akinek meg tényleg egy tohonya, semmittevő here a férje, az gondolkodjon el, hogy miért szült egy tohobya herének gyereket🤷🏻‍♀️
2022. jún. 11. 06:13
 28/44 anonim ***** válasza:
7%
Így van, ki milyen virágot szakít, olyat szagol.
2022. jún. 11. 17:07
 29/44 anonim ***** válasza:
41%
Én első apáknapjára adtam. Kulcstartó meg egy fából készült tábla apáknak szóló idézettel. Aztán én anyáknapjára semmit nem kaptam. Tehát most már én se fogok venni semmit. Persze a gyerekek ég kicsik nálunk, hogy ők ajándékozzanak. Majd ha nagyok lesznek eldöntik, hogy szeretnének-e valamit ajándékozni.
2022. jún. 11. 18:29
 30/44 anonim ***** válasza:
58%
de azt érzitek hogy hülyeségeket vásároltok, ami gyakorlatilag hulladék? (kulcstartó, idézetes fisz-f@sz) tiszta kellemetlen lehet ilyet kapni. annak aki normális mondjuk adni is.
2022. jún. 11. 19:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!