Apáknapjára terveztek valamit adni a gyerekekkel? Ha igen, mit?
Figyelt kérdés
2022. máj. 21. 19:17
21/44 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg nekünk, hogy megtiszteljük ezzel az "átvett hülyeséggel" a gyermekeink apját🙃
2022. jún. 10. 17:56
22/44 anonim válasza:
#20: rendben van, hogy hülyeség de ez esetben az anyák napja is hülyeség. Kukázzuk mindkettőt és akkor már a gyerek napot is, ugye? Úgy az igazságos.
Na meg akkor már ott vannak a névnapok. Mekkora hülyeség, hogy ünnepled a neved. Töröljük azt is 🤣
23/44 anonim válasza:
Au anyáknapját még meg tudom érteni, mert az anyákat igenis ünnepelni kell, mert rájuk hárul a több feladat, meg kellemetlenség, fájdalom a gyerekkel kapcsolatban. De mit ünneplünk az apákon? Fele annyit nem szenvednek az apa szerepben, apává válni nem nagy feladat. Szerintem meg ez az igazságtalan. A névnap meg tök más kategória, amúgy azt meg kb máshol nem ünneplik. Nyugodtan kövezzetek, nem érdekel, akkor sem lesz apának lenni akkora érdem, mint anyának, akár tetszik, akár nem.
24/44 anonim válasza:
Most akkor tehát azt ünnepled, hogy a nők tudnak szülni, a férfiak meg nem? Ez a magyarázat miért csak anyák napja van nálad?
Szerencsére ezen túlhaladt a világ, számos család, óvoda bizony tartja ma már az apák napját is.
25/44 anonim válasza:
Ha tudnának, sem vállalnák be. Így meg elképzelésük sincs, miféle fájdalommal jár, nem beszélve a terhességgel járó egyéb kínokat is. Kíváncsi vagyok, hány pasas vállalná be.
26/44 Derjaderja válasza:
Szerintem ez picit túlzás azért.
27/44 anonim válasza:
Aki szerint az apám nem vállalnak terhet, azok gondoljanak bele, hogy az ilyen #16os féle bányarémeket is elviseli valaki, meg dolgozik vakulásig akár két helyen, hogy anyucika 8-15 évig otthon lehessen, miközben élete nője nem lát benne mást, csak spermadonort meg atm-et. Akinek meg tényleg egy tohonya, semmittevő here a férje, az gondolkodjon el, hogy miért szült egy tohobya herének gyereket🤷🏻♀️
28/44 anonim válasza:
Így van, ki milyen virágot szakít, olyat szagol.
29/44 anonim válasza:
Én első apáknapjára adtam. Kulcstartó meg egy fából készült tábla apáknak szóló idézettel. Aztán én anyáknapjára semmit nem kaptam. Tehát most már én se fogok venni semmit. Persze a gyerekek ég kicsik nálunk, hogy ők ajándékozzanak. Majd ha nagyok lesznek eldöntik, hogy szeretnének-e valamit ajándékozni.
30/44 anonim válasza:
de azt érzitek hogy hülyeségeket vásároltok, ami gyakorlatilag hulladék? (kulcstartó, idézetes fisz-f@sz) tiszta kellemetlen lehet ilyet kapni. annak aki normális mondjuk adni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!