2-3 gyerekkel milyen nyaralást tudtok magatoknak megengedni nyáron?
Külföldre mi nem vágyunk. Pedig anyagilag beleférne.
1 hetet nyaralunk belföldön, apartmanban.
Több nem fér bele szabi hiányában.
Mellette 1-2 hétvégére még elmegyünk szintén belföldön
1 gyerekem van, de egyedül nevelem, tehát az 1 főre jutó jövedelem kb ugyanaz.
1 hétre megyünk nyáron, kettesben, belföldre. Volt, hogy apartmanba mentünk, de rájöttem, hogy jobb a félpanziós hoteles megoldás. Anyagilag is, mert nem álltam neki sosem főzni a nyaralás alatt.
Egyébként külföld sem feltétlenül drágább, csak én így egyedül valahogy jobban tartok tőle, hogy mi van, ha vmi történik, hogy oldom meg. (Pedig beszélek angolul, de akkor is.)
Tudom, mehetnék másokkal, baráti társaság, stb... De nekünk ez így jó, nem vagyunk az életben befelé fordulók, de ezt a kettesben nyaralást mindketten szeretjük.
2 óvodás korú gyerekünk van. Minden évben 2 hétre megyünk tengerpartra, önellátós apartmanba, szezonon kívüli, de még strandolható időpontban.
Ezen kívül nyáron hete 2-3 alkalommal megyünk strandra (komolyabb, csúszdaparkos, gyermek komplexumos).
Hotelbe szoktunk általában, de az apartman sem áll távol tőlünk. Hol mi. Évente egyszer szoktunk menni nagyobb útra, és 2-3 kisebb. Idén a nagyobb utat még nem tudjuk, Thaiföld és Mexikó között vacilálok, májusban megyünk, már nézegetem a repjegyeker, valószínűleg az ár lesz a döntő tényező. Nyáron a Bambarába megyünk Felsőtárkányra, az az egy wellness hotel van, ahova szoktunk menni. Nyár végén 3-4 nap Varsó a terv. Őszi szünetre pedig Máltát néztem, de a szállások elég drágák, így szerintem Isztambulba megyünk. 2 gyerekem van. Mi ennyit minden évben megyünk legalább, nekünk ez a legfontosabb. Már évekkel előre megvan a tervem, jövőre egy portugál nagy körutat szeretnénk, 3 hét kb
Itthon csak kirándulni szoktunk, Mátrát szeretjük nagyon, a Tisza tavat és Békés megyét is. (Horgászunk így sokat járunk az országban, Sajó, Maros, Tisza, Körös) De ezek 1-1 napos programok, nyaralni külföldre szeretünk menni. Városokban inkább hotel, tengerparti nyaralóhelyen az apartman is jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!