Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2-3 gyerekkel milyen nyaralást...

2-3 gyerekkel milyen nyaralást tudtok magatoknak megengedni nyáron?

Figyelt kérdés
Apartman, hotel? Külföldi vagy belföldi? 1-2 hét, vagy néhány nap?
tegnap 16:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Megyünk egy hétre belföldre (apartman), egy hétre külföldre (hotel), de év közben is megyünk sokfelé, hosszú hétvégékre, 2-3 napokra (belföld-külföld vegyesen). Élményre nem sajnáljuk, én a magam részéről preferálom is, hogy tárgyi ajándék helyett inkább nyaralás, utazás legyen az ajándék szülinapokra pl, bár ehhez még a gyerekeink kicsik (2 és 4 évesek, nem igazán lehet még nekik megmagyarázni :D ), de pl én szülinapomra már évek óta nyaralásokat kapok egy-egy tábla csokival, és ha nagyobbak lesznek a gyerkőcök, akkor náluk is ezt szeretném bevezetni.
tegnap 16:25
 2/24 anonim ***** válasza:
56%

Külföldre mi nem vágyunk. Pedig anyagilag beleférne.

1 hetet nyaralunk belföldön, apartmanban.

Több nem fér bele szabi hiányában.

Mellette 1-2 hétvégére még elmegyünk szintén belföldön

tegnap 16:32
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Az én gyerekeim is ilyen szellemben nőttek fel, mint amit az 1. írt. Nem tárgyi ajándék kell, hanem élmény. Én magam már évtizedek óta tartom ezt saját magammal kapcsolatban is.
tegnap 16:44
 4/24 anonim ***** válasza:
89%

1 gyerekem van, de egyedül nevelem, tehát az 1 főre jutó jövedelem kb ugyanaz.

1 hétre megyünk nyáron, kettesben, belföldre. Volt, hogy apartmanba mentünk, de rájöttem, hogy jobb a félpanziós hoteles megoldás. Anyagilag is, mert nem álltam neki sosem főzni a nyaralás alatt.

Egyébként külföld sem feltétlenül drágább, csak én így egyedül valahogy jobban tartok tőle, hogy mi van, ha vmi történik, hogy oldom meg. (Pedig beszélek angolul, de akkor is.)

Tudom, mehetnék másokkal, baráti társaság, stb... De nekünk ez így jó, nem vagyunk az életben befelé fordulók, de ezt a kettesben nyaralást mindketten szeretjük.

tegnap 16:44
 5/24 anonim ***** válasza:
67%

2 óvodás korú gyerekünk van. Minden évben 2 hétre megyünk tengerpartra, önellátós apartmanba, szezonon kívüli, de még strandolható időpontban.

Ezen kívül nyáron hete 2-3 alkalommal megyünk strandra (komolyabb, csúszdaparkos, gyermek komplexumos).

tegnap 16:54
 6/24 anonim ***** válasza:
42%
Balcsi, úgy, hogy reggel megyünk este jövünk, aztán másnap esetleg vissza. A szállodák belföldön és külföldön is irreálisan drágák. Például egy hónap múlva megyek Debrecenbe, a legolcsóbb vendégházban is háromszor annyiba kerül egy éjszaka mint a napijegy a programra. Azért voltam csak kénytelen kivenni, mert olyan későn már nincs vonat haza, amikor a program véget ér, ahhoz meg még hideg van éjszaka, hogy a vasútállomáson megvárjam az első vonatot (nyáron többször is megcsináltam).
tegnap 17:18
 7/24 anonim ***** válasza:
58%
Külföld 10-12 nap repülővel, hotel vagy airbnb, keret ~2M. 2 gyerek, iskolások. Hotelben jellemzően max. 1 gyerek kedvezményes, és csak 12 alatt, de van ahol 8 felett felnőtt ár van.
tegnap 17:33
 8/24 anonim ***** válasza:
71%
2 gyerekünk van. Egy 4 éves és egy kisebb. Vele még gyeden vagyok itthon. Külföldre tervezünk menni idén de csak néhány napra és autóval. Nem is tengerpartra, hanem hegy közeli apartmanba. Az itthoni szállások eszméletlen drágák😌. Az erre szánt összeget is tavaly óta gyűjtögetjük. Ezen kívül még talán ilyen 1-2 napos kisebb kiruccanások lehetnek ha úgy alakul és a családban van más településen ingatlan de ha oda megyünk 1-2 napra az nekem nem számít nyaralásnak de a nagyobb gyerekem élvezi a kikapcsolódást ott.
tegnap 17:34
 9/24 anonim ***** válasza:
66%
5 nap Balaton nyáron középkategóriás szállodában félpanzióval, nekünk így árban jobban jön ki, mint éttermezni, ott főzni nem szeretünk. Ezenkívül 2 hosszú hétvégét tervezünk gyerekes barátokkal szintén belföldön apartmanban, vagyis egy nagyobb családi házat fogjunk kivenni közösen nagy udvarral, hogy mikor a gyerekek alszanak még ki tudjunk ülni, sütögetni, iszogatni, beszélgetni.
tegnap 18:20
 10/24 anonim ***** válasza:
54%

Hotelbe szoktunk általában, de az apartman sem áll távol tőlünk. Hol mi. Évente egyszer szoktunk menni nagyobb útra, és 2-3 kisebb. Idén a nagyobb utat még nem tudjuk, Thaiföld és Mexikó között vacilálok, májusban megyünk, már nézegetem a repjegyeker, valószínűleg az ár lesz a döntő tényező. Nyáron a Bambarába megyünk Felsőtárkányra, az az egy wellness hotel van, ahova szoktunk menni. Nyár végén 3-4 nap Varsó a terv. Őszi szünetre pedig Máltát néztem, de a szállások elég drágák, így szerintem Isztambulba megyünk. 2 gyerekem van. Mi ennyit minden évben megyünk legalább, nekünk ez a legfontosabb. Már évekkel előre megvan a tervem, jövőre egy portugál nagy körutat szeretnénk, 3 hét kb

Itthon csak kirándulni szoktunk, Mátrát szeretjük nagyon, a Tisza tavat és Békés megyét is. (Horgászunk így sokat járunk az országban, Sajó, Maros, Tisza, Körös) De ezek 1-1 napos programok, nyaralni külföldre szeretünk menni. Városokban inkább hotel, tengerparti nyaralóhelyen az apartman is jó.

tegnap 18:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!