Mi vagy mik azok a dolgok amiket úgy érzel elrontottál a gyereknevelés során vagy most már egy kicsit vagy teljesen másképp csinálnál? Hogyan?
Mindig felvenném, ha sír!
Több türelem... de persze, könnyű mondani. És nem mondhatom, hogy nem vagyok türelmes.😄
De akkor is. Megérteni a kis problémáját és segíteni rajta. Meg megoldási mintákat adni neki.
Szigorúbb és következetesebb lennék.
Sajnos a fejemre nőttek nagyon és már nem bírok velük mit kezdeni ☹️
hát nem pont ilyen válaszokat vártam… ☹️
a későbbiekben ha valaki még válaszol a mindent és a semmit válaszokat légyszi mellőzzük. köszi.
konkrét példákra gondoltam, mint pl. az hogy fevenném és a gyümilé
aki eddig írt és a minden a válasza, az ki tudna emelni egy valamit ami a legjobban fáj?
köszönöm, ha eszerint válaszolsz.
Következetesebb lennék, most vagyunk a dackorszak kellős közepén és úgy érzem, hogy egyszerűen elvesztem. Nem tudom megtalálni a helyes középutat a vasszigor és a mindent megengedek között.
Előbb adnék neki házi kaját. Mi nagyon kikíméltük, nagyon rossz evő volt és inkább adtam neki bolti üvegest, csak hogy egyen valamit. Na, a bolti kajára olyan szinten rászokott, hogy nem hajlandó itthon nem semmi mást megenni/megkóstolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!