Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 éve “becsúszott” a baba a párommal,akkor ő nagyon nem szerette volna megtartani, arra buzdított,hogy vetessem el. Persze én nem szerettem volna elvetetni,de sajnos 5 hetesen elment a baba(lehet a lelki terror miatt amit párom okozott)

Én akkor is nagyon sírtam,rosszul érintett a dolog,sőt még mai napig elsírom magam ha feljön a gyerek téma. Párom persze nagyon örült mikor elment a baba..:/

Akkor azt mondta,hogy “még nem volt itt az ideje, majd 2 év múlva”

Csak sajnos az a 2 év lassan eltelik, és mikor rákérdezek a babaprojektre akkor az a válasz,hogy “majd 1-2 év múlva”

Csak,hogy én ezt már nem szeretném kivárni.

Nagyon azon gondolkodom,hogy megvárom a kereken 2 évet aztán ha akkor sem bólint rá az ötletbe akkor hagyom a csudàba, elköltözöm tőle,gyűrűt visszaadom aztán legyen boldog azzal akivel akar,de az én időmet ne húzza.

Ti hogy vélekedtek erről?

2022. máj. 16. 18:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Közel vagyunk a 30. életévünköz,pàr hónap

4 éve vagyunk együtt.

Csak eljegyezve vagyok, szerintem házasságot sem akar ahogy gyereket sem.

2022. máj. 17. 08:26
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
Menekulj! Ha nem találsz néhány éven belül valami normális pasit, aki szeretne gyereket vállalni veled, akkor kb le is tehetsz erről a gyerek dologról egy életre. Ugye ez tiszta?
2022. máj. 17. 10:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már akkor otthagytam volna, mikor -a leírtak szerint- 2 közösen töltött év után majdnem 30 évesen azon örvendezett, hogy elvetéltél, előtte meg lelkileg zsarolt is. Én az ilyenben már akkor nem láttam volna a leendő apakaraktert, legalábbis nem tudom mit kellett volna tennie, hogy utána helyrebillenjen a róla alkotott képem. Ha 17 évesen örvendezik valaki ezen, az is undorító a szememben, de kb 27-28 évesen ez már taszító és megdöbbentő is, a lelki zsarolásra meg nem is írnék semmit. Jobban teszed, ha nélküle folytatod az életed.
2022. máj. 17. 13:18
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztató szavakat.

Várok mèg 2-2,5 hónapot ha addig sem gondolja meg magàt akkor legyen mással boldog.

Próbálok vele leülni beszélni,megértetni vele,hogy èn vágyom az anyaságra,de megint az volt a válasza,hogy “majd”

Èn meg nem vagyok hülye,ne húzza az időmet.

2022. máj. 21. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!