Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok!
2 éve “becsúszott” a baba a párommal,akkor ő nagyon nem szerette volna megtartani, arra buzdított,hogy vetessem el. Persze én nem szerettem volna elvetetni,de sajnos 5 hetesen elment a baba(lehet a lelki terror miatt amit párom okozott)
Én akkor is nagyon sírtam,rosszul érintett a dolog,sőt még mai napig elsírom magam ha feljön a gyerek téma. Párom persze nagyon örült mikor elment a baba..:/
Akkor azt mondta,hogy “még nem volt itt az ideje, majd 2 év múlva”
Csak sajnos az a 2 év lassan eltelik, és mikor rákérdezek a babaprojektre akkor az a válasz,hogy “majd 1-2 év múlva”
Csak,hogy én ezt már nem szeretném kivárni.
Nagyon azon gondolkodom,hogy megvárom a kereken 2 évet aztán ha akkor sem bólint rá az ötletbe akkor hagyom a csudàba, elköltözöm tőle,gyűrűt visszaadom aztán legyen boldog azzal akivel akar,de az én időmet ne húzza.
Ti hogy vélekedtek erről?
Közel vagyunk a 30. életévünköz,pàr hónap
4 éve vagyunk együtt.
Csak eljegyezve vagyok, szerintem házasságot sem akar ahogy gyereket sem.
Köszönöm a bíztató szavakat.
Várok mèg 2-2,5 hónapot ha addig sem gondolja meg magàt akkor legyen mással boldog.
Próbálok vele leülni beszélni,megértetni vele,hogy èn vágyom az anyaságra,de megint az volt a válasza,hogy “majd”
Èn meg nem vagyok hülye,ne húzza az időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!