Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok.
26 éves voltam mikor megismerkedtem a párommal. Én màr akkor is szerettem volna babát,de mèg korainak gondoltuk mindketten. Én csak azért gondoltam korainak mert még nem voltunk olyan régóta együtt párom meg mèg úgy is gondolta,hogy 26 évesen fiatalok vagyunk.
Akkor azt mondta,hogy neki ráér 2-3 év múlva is. Azóta eltelt 2 év, de mikor felhozom neki,hogy “mi lenne ha elkezdenénk a baba projektet?” Megint az a válasza,hogy ràér még 2-3 év múlva. Meg,hogy ő elöször esküvőt szeretne..
ez mind szép ès jó..,de nem lehet esküvő ha nem kéri meg a kezem. Szóval ő úgy gondolja,hogy eljegyzés,esküvő,baba.. csak ugye halogatja a lánykérést is.így minden csúszik. Na meg ha nem jön össze a baba 1 év alatt sem..?
Nagyon úgy érzem,hogy csak vesztegetem vele a drága időmet ő meg még nagyon anya pici fia.
Szerintetek vàrjak mèg pár hónapot hàtha meggondolja magàt vagy inkább lépjek le most?
Tanácsokat vagy esetleg hasonló tapasztalatokat kérnék!
Köszönöm!:)
Addig még egyetértek a pároddal, hogy jobb elöször esküvöl, utána a gyerek. (És az eskülönek nem kell pénzbe kerülnie, két tanuval ingyen van)
De ha mindig "majd" pár év múlva "tervezi", akkor a helyedben rákérdeznék, hogy akar-e egyáltalán vagy csak hiteget.
1 év már szerintem sok idő ahhoz,hogy megint csak várjak,aztán ha nem akar babát akkor sem,akkor ha szétmegyünk megint előről kell kezdenem az ismerkedést,meg az egész párkapcsolatos történetet (családját megismerni,összeköltözni,mit szeret mit nem stb..) nekem ehhez meg már nincs kedvem :(
Màrciusig tervezem,hogy várok amúgy.(ha addid nem történik valami negatívum,hogy hamarabb lépjek)
3-as válaszoló
Gratulálok nektek a babához! Örülök,hogy jóra fordultak a dolgok. Szabad kérdeznem,hogy most hány éves vagy?
En 24 evesen voltam igy (mondjuk az esküvő egyikünket sem nagyon érdekelte), de én már nagyon akartam azt a babát.
Én megmondtam, 1 evet adok, hogy eldöntse mit akar, ne húzzuk egymás idejét. Akármennyire szeretem, az anyaságról nem mondok le miatta.
Ma már 28 vagyok, van2 gyerekünk és össze is házasodtunk
Én nem kifejezetten babára vágytam, hanem arra, hogy törtenjen valami előrelépés az életünkben. Elücsörgött a babérjain nyugodalmasan és ha nem ültetem le beszélgetni, szerintem a mai napig ott ücsörögne. Nagyjából az a sztori, mint a hármasnál. Megbeszéltük szeptember táján, hogy legyen esküvő, tavaszra meg is szerveztük. Azt is megbeszéltük, hogy utána jöhet a baba. Aztán beütött a korona krach és az esküvőt tolni kellett, így megbeszéltük, hogy a baba projektet is toljuk, szeretnénk még egy igazán nagyot bulizni a lagzinkban. Utána 1 évig próbálkoztunk, de hol ő volt bizonytalanabb abban, hogy készen állunkge, hol én, aztán meg már ő stresszelt jobban, hogy miért nem jön össze. Végül sikerült. 31 éves vagyok, 5 és fél éve vagyunk együtt, 1,5 éve volt az esküvőnk. Én mostmár végül azt mondom, hogy ez az 1-2 év nem számít. Neki most kellett jönnie, tökéletes élethelyzetbe, erre megérett kapcsolatba. Mindegy, hogy 29 vagyok, vagy 31. Boldogok vagyunk és a férjem is nagyon várja a bébit. :)
Szóval én azt mondom, hogy igen. A legtöbb férfit észhez kell téríteni egy-egy noszogatással, hogy ideje szintet lépni a kapcsolatban. Viszont az fontos, hogy ez noszogató beszélgetés legyen és ne egy akaratos hiszti, aminek kierőltetés a vége.
Ültesd le és beszélj vele őszintén az érzéseidről és terveidről. Köztük arról, hogy úgyérzed csak húzza az idődet. Ha ezután sem lép belátható időn belül, akkor hagyd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!