Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Párom kapott egy szuper munkalehetőséget, amihez azonban Egerbe kellene költöznünk hétköznapokra, fél évig kb. (Amúgy a Dunántúlon lakunk Fejér megyében)

Mivel 15 hónapos a kisfiunk így még jódarabig itthon vagyok vele gyed-en. Nélkülünk nem akar menni, meg én se akarom hogy csak hétvégén lássák egymást a gyerekkel. Vagy ti inkább azt választanátok hogy csak ő menjen?

Igazából csak azmiatt félek, mert hogy nem ártana-e a gyereknek ez az állandó ingázás, hogy hetente hazajövünk, aztán vissza Egerbe 5 napra, meg hát neki ez a megszokott környezete is...

Na meg a másik hogy mit csináljak én ott hétköznap amíg Apuka dolgozik, nem ismerünk ott senkit, félek hogy bedepiznék megint :D Itt összejárunk a szintén babás barátaimmal stb, nem akarok egy ismeretlen helyen lenni többszáz km-re. Szerintetek mi lenne a jó megoldás ebben a helyzetben?

Amúgy nem kötelező elvállalnia ezt a munkát, de nagyon megérné.

2020. jan. 9. 15:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én simán mennék a helyedben. Ott is lehet ismerkedni másokkal, sétálni, baba-mama klubba járni. A gyereket nem hiszem, hogy megviselné. Inkább, mint a férjem nélkül egész héten. Szóval minden attól függ e, hogy a férjem mit akar. Ha szeretné a munkát támogatnám és mennénk.
2020. jan. 9. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodás nélkül mennék
2020. jan. 9. 15:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék! Nem szeretnék szinte egész héten a férjem nélkül lenni. Barátnőkkel hétvégén is lehet találkozni. Ott is el lehet járni játszóra, gyerek programokra, lehet nagyokat sétálni. Fél év nem a világ.
2020. jan. 9. 15:52
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

1. Miért csak hétköznapokon lehetnétek ott? Szerintem jobb lenne addig ott lakni, amíg ott van a munkája.

2. Te ugyanazt tudod ott is csinálni, amit most a mostani lakóhelyeteken.

3. Nem csak a mostani ismerösökkel lehet eltölteni az idöd, ott is élnek emberek, akiket meg tudsz ismerni!

4. Viszont a hetente ide-oda ingázást nem csinálnám, annak semmi értelme.

2020. jan. 9. 15:53
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát mert csak 5 napot kell dolgoznia, hétvége szabad. Akkor már hazajönnénk, mivel van egy nagytestű kutyánk is, akit nemtudunk magunkkal vinni, így hétközben a szomszédban élő rokonaink gondoskodnának az ellátásáról. Azért elég nagy a házunk meg minden, fél évig nem lenne takaritva stb hát szépen is nézne ki, meg hat igy elég egy heti cuccot magunkkal vinni mindig, nem akarunk "teljesen" elköltözni, meg itt is vannak kötelezettségeink, pl oltásra kell vinnem a gyereket + védőnő, stb. Azért hetente muszáj hazajönni,.megvenni a kutyának is a következő hétre a kaját. (Fél évvel előre azert nem veszünk egy mázsa kaját)

Szóval hetente mindenkepp hazajonnenk

2020. jan. 9. 16:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én Eger közelében lakom! Hidd el nem fogtok unatkozni.😊

Fél év úgy elrepül.. Gyerkőcök pedig könnyen alkalmazkodnak.

2020. jan. 9. 16:20
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Azért Eger nem a világ vége, én is mennék. De elsősorban kutyástul, kertes házba, mert számomra ő is családtag és tényleg csak a kötelező dolgokra járnék haza. Nálunk Dánia opció ugyanilyen felállásban, csak két kutyával :) A ház megvár! :)
2020. jan. 9. 16:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék!Szerintem még jó is egy kis környezet változás. Olyan mintha nyaralnánk 😉
2020. jan. 9. 17:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a gyerekek, de magam miatt is mennék. Imádom a férjem, nem bírnék ki ennyi időt nélküle.
2020. jan. 9. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Hat annyi pénzből amennyit elingáztok, fogadhattok egy takarítónőt, aki kéthetente kitakarít. A kutyát meg esetleg addig a rokonok hátha bevallaljak. Neten is lehet neki kaját rendelni. Aztan havi egyszer meg mindig haza tudtok menni. Vagy ha a párod ki tudna alkudni egy kertes házas albérletet ahova mehetne a kutya is az lenne a legjobb. En pici gyerekkel nem ingaznek ennyit. Amennyi a hülye van az utakon amúgy is. De egyedül se maradnék fel évre szívesen a gyerekkel és az összes teendővel. Gyerekorvos Egerben is van, be tudja oltani.
2020. jan. 9. 18:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!