Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Párom kapott egy szuper munkalehetőséget, amihez azonban Egerbe kellene költöznünk hétköznapokra, fél évig kb. (Amúgy a Dunántúlon lakunk Fejér megyében)

Mivel 15 hónapos a kisfiunk így még jódarabig itthon vagyok vele gyed-en. Nélkülünk nem akar menni, meg én se akarom hogy csak hétvégén lássák egymást a gyerekkel. Vagy ti inkább azt választanátok hogy csak ő menjen?

Igazából csak azmiatt félek, mert hogy nem ártana-e a gyereknek ez az állandó ingázás, hogy hetente hazajövünk, aztán vissza Egerbe 5 napra, meg hát neki ez a megszokott környezete is...

Na meg a másik hogy mit csináljak én ott hétköznap amíg Apuka dolgozik, nem ismerünk ott senkit, félek hogy bedepiznék megint :D Itt összejárunk a szintén babás barátaimmal stb, nem akarok egy ismeretlen helyen lenni többszáz km-re. Szerintetek mi lenne a jó megoldás ebben a helyzetben?

Amúgy nem kötelező elvállalnia ezt a munkát, de nagyon megérné.

2020. jan. 9. 15:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%
Én is mennék. Eger tökjó város, biztos van több lehetőség babás programokra, ahol lehet ismerkedni. Minden hétvégén én sem járnék haza, főleg ha havas, jeges időszak lesz esetleg. Szerintem lehet egyedül hétköznap jobban bedepiznék, mint a férjem mellett egy új, érdekes helyen. Amikor már ovis, sulis a gyerkőc nehezebb lenne egy ilyet meglépni, de most miért ne?! Persze kérdés hozzád mi áll közelebb, lehet neked a maradás a jó megoldás. Ezt igazán te tudhatod+a férjed.
2020. jan. 9. 20:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is mennék. A férjem nélkül nem töltenék el egy hetet sem, nem, hogy fél évet.

Azonban szerintem az lesz 1-2 hét múlva, hogy közeledik a péntek, össze kellene pakolnod a hazamenetelhez a dolgaitokat, tudod, hogy két nap múlva (vasárnap) is ugyanez vár rád, csak akkor otthon, és "vakarózni" kezdtek majd ennek az egész tortúrának már a gondolatától is. Úgyhogy én a helyedben úgy rendezném a kutyát (ha tényleg nem mehet veletek), hogy felkészülnék arra is, ha idővel elmaradoznak a hétvegi kötelező hazamenetelek, és beállnak mondjuk egy havi hazalátogatásra. Akkor kitakarítod a házat, elintézel otthon pár dolgot, találkozol azzal, akivel akarsz. Aztán ha letelik a félév, minden visszaáll majd otthon a régibe.

Én a havi hazamenetelre állnék be alapból a gyermek miatt is. Ezek miatt az állandó hazautazások miatt nem lesz egy nyugodt hétvégetek, amikor végre együtt lehetne a kis család, amikor a férjed végre nem dolgozik, hanem otthon tudna tölteni veletek egy tartalmas hétvégét, amikor nem kell időre kelni, nincs kötelező program, akkor és annyit dögönyözi a 15 hónapos gyerkőcötöket, amennyit akarja, amíg te összedobsz egy fincsi ebédet. A péntek-vasárnapi ingázással taccsra vágnatok a nyugodt hétvégéiteket.

2020. jan. 10. 09:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!