Ti mit tennétek a helyemben?
Bocsi azt elfelejtettem írni, hogy Élelmiszer és Vegyiáru boltban dolgozom. 6 án meg leltár lesz és akkor is be kellene mennem.
Épp ez az hogy nem szeretném még elmondani. Csak én és a férjem tudjuk.
Arra próbált célozni az előző válaszoló, hogy szakmailag 2-3 hetes terhesség nincs.
Mire a teszt kimutatja, akkorra MINIMUM 4 hetes a terhesség.
Mivel a terhesség első 2 hetében még épp, ha megtermékenyülsz. Azt semmi nem mutathatja ki. Annak még be is kell ágyazódnia, az még +5-7 nap!
Rendben van. Ha tudnám hogy hogy kell képet csatolni akkor megtenném. De sajnos nem tudom.
A témától viszont eltértünk. :)
Már a múltkor is leírtam, most is csak ismételni tudom magam arra hogy lehet hogy terhes vagy ra..
Én meg lehet megnyertem a lottót, de majd csak akkor akarom elmondani mindenkinek, amikor Bebizonyosodik a jövő heti lottó sorsoláson.
Ez lényegében ugyanaz!
Tehát még nem vagy terhes, mivel orvosilag nem bizonyított papírokkal alátámasztva! A teszt is csak a feltételezett terhességet mutatja, ha az pozitív! Attól függetlenül lehet akár kémiai is, vagy idő közben elvetelsz, vagy abszolút negatív. !
Ha nem hiszed, menj el orvoshoz és kérdezd meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!