Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A férjem a Lídia nevet szeretné adni a babánknak, ami nagyon szépen hangzik a vezetéknévvel együtt kimondva. Nekem viszont totál semleges a név, 1-től 10-ig terjedő skálán hármast adnék neki.

Nekem nagyon kevés lánynév tetszik, de ami igen, az nem megy a vezetéknévhez és pont nem tetszik a páromnak sem :( ráadásul az én neveim hosszúak, csak úgy, mint a vezetéknév.

Szeretném megkedvelni ezt a nevet, de valahogy negatív érzéseim vannak. Bár az igaz, hogy még csak egy pár napja jött képbe.

Ti mit tennétek a helyemben? Engednétek a párotoknak?

2022. jan. 4. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Én azért még keresgetnék ha nem szorít az idő vagy keresnék olyat ami ehhez hasonlít (Lívia, Lia, Diána, Dina)
2022. jan. 4. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Rátenném a listára..

Ha nem találunk jobbat, akkor az lesz.

Nekem a fiamnak lett semleges érzésű neve.

Volt egy, ami mindkettőnknek tetszett, de valahogy nem éreztük, hogy illik hozzá..

A semleges név végül nagyon passzol, vagy csak megszoktuk..(?)

2022. jan. 4. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Tovább keresgélnék, nem adnék olyan nevet amit valamelyikünk nem érez magáénak. Neked milyen nevek tetszenek? Hátha tudunk ötletet adni
2022. jan. 4. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a lány névhez ragaszkodtam így mondtam ha fiú akkor ő nevezi el, hát nem a kedvenc nevem de ez van.
2022. jan. 4. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!