Mi mindenről kell lemondani, a gyerek születése után?
Próbálkozós szakaszban vagyunk, szeretnénk gyereket, de minél többször gondolok arra hogy mivel jár (nem hosszútávon, hanem már az első hetek is), annál jobban elmegy a kedvem tőle.
Épp tegnap néztem youtubon külföldi videókat babák első otthon töltött napjáról. Konkrétan rámjött a "depresszió" ettől. Persze tudom, hogy így lesz (kellene lennie) de látni másabb, mint tudni.
Most tuti provokatív kamunak néztek, de én tényleg úgy szeretném tölteni a napjaimat szülés után, ahogy még a gyerek előtt (persze nyilván el kell látni a gyereket). Ez mennyire lehetséges? Szeretném, ha konkrétan válaszolnátok erre a kérdésre, mert már tettem fel korábban kérdést, de mindenki félrebeszélt, nem arra válaszoltak, amit kérdeztem.
Kb 2 éve nem ültem, nem néztem meg egy filmet, max mmikor alszik.
3 éves egésznap állok ugr@sra készen, mert minden hova fut, minden érdekli.
Most éppen nyaralunk fent alszik az apjával én addig döglöm a tenger parton, végre.
De én akartam 3.gyerek csak 2 már felnőtt, nem teher csak fárasztó.
Hogy a konkrét kérdésre válaszoljak, ahogy kerted:
Lehet-e ugyanúgy élni mint előtte?
Jön ideig nyilván nem.
De főleg attól függ a változás mértéke, hogy előtte milyen életet éltél.
Ezeket a kérdéseket hányéves emberek írják ki?
Minden napra jut egy gyerekmentes kamukérdés már lassan.
Nehéz megfogalmazni, de dúlnak bennem az anyai ösztönök. Vágyom a gyerekre, szeretnék felnevelni egy kis életet.
Mindezek ellenére viszont elég nagy áldozatnak érzem, hogy hosszú ideig 0-24-ben minden a gyerekről fog szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!