Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi mindenről kell lemondani,...

Mi mindenről kell lemondani, a gyerek születése után?

Figyelt kérdés

Próbálkozós szakaszban vagyunk, szeretnénk gyereket, de minél többször gondolok arra hogy mivel jár (nem hosszútávon, hanem már az első hetek is), annál jobban elmegy a kedvem tőle.

Épp tegnap néztem youtubon külföldi videókat babák első otthon töltött napjáról. Konkrétan rámjött a "depresszió" ettől. Persze tudom, hogy így lesz (kellene lennie) de látni másabb, mint tudni.

Most tuti provokatív kamunak néztek, de én tényleg úgy szeretném tölteni a napjaimat szülés után, ahogy még a gyerek előtt (persze nyilván el kell látni a gyereket). Ez mennyire lehetséges? Szeretném, ha konkrétan válaszolnátok erre a kérdésre, mert már tettem fel korábban kérdést, de mindenki félrebeszélt, nem arra válaszoltak, amit kérdeztem.

2022. máj. 16. 13:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
83%

Kb 2 éve nem ültem, nem néztem meg egy filmet, max mmikor alszik.

3 éves egésznap állok ugr@sra készen, mert minden hova fut, minden érdekli.

Most éppen nyaralunk fent alszik az apjával én addig döglöm a tenger parton, végre.

De én akartam 3.gyerek csak 2 már felnőtt, nem teher csak fárasztó.

2022. máj. 16. 14:49
 32/68 anonim ***** válasza:
100%
Hazajöttök a kórházból. Hány napig bírod ki a barátnőid nélkül? Biztos volt már olyan, hogy, nem találkozhattál velük, pl. megbetegedtél. Gyereket felnőtt emberek vállalnak. Hány éves vagy, hogy ezt ilyen nehéz megérteni? Egy újszülöttel kb. ezer ok miatt nem mész kávézgatni. Csak néhány a sok közül: hihetetlen nagy ujdonság, hogy, ott van egy számodra addig ismeretlen emberke, aki teljesen rád van utalva, pont nem kávézgatni volt kedvem a barátnőimmel egy ilyen, kávézásnál sokkal izgalmasabb helyzetben. Van amelyik baba folyton bőg. Nem akarod hogy pár naposan benyaljon egy betegséget egy kávézóban. A szülést ki kell heverni, az is pár hét. Plusz bele kell jönni a dolgokba, mert az elején folyton bepisil, bekakál, eszik, ha tápszer azt meg kell csinálni, ha szoptatod akkor meg sokkal többször eszik, lehet nem más emberek között akarsz szoptatni, lehet, hogy egész éjjel nem alszotok és nincs kedved, erőd sehová menni.
2022. máj. 16. 14:52
 33/68 NTBS ***** válasza:
86%
Sok mindenről, de megadatik nektek az amire rengetegen vágynak.
2022. máj. 16. 14:56
 34/68 A kérdező kommentje:
Arról mi a véleményetek, ha valaki egy 3 hetes babával lemegy a tópartra nyaralni?
2022. máj. 16. 14:57
 35/68 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a konkrét kérdésre válaszoljak, ahogy kerted:

Lehet-e ugyanúgy élni mint előtte?

Jön ideig nyilván nem.

De főleg attól függ a változás mértéke, hogy előtte milyen életet éltél.

2022. máj. 16. 15:06
 36/68 anonim ***** válasza:
90%
Szülés utáni napokban arra sem volt erőm, hogy az ágyból wcre menésen kívül másért kiszálljak. Fájtak a melleim, a hasam, a méhem, a gátsebem. Emellé jött a szülés utáni vérzés, és egy újszülött, aki ugyan csak evett és aludt, de én nem voltam toppon.
2022. máj. 16. 15:07
 37/68 anonim ***** válasza:
67%

Ezeket a kérdéseket hányéves emberek írják ki?

Minden napra jut egy gyerekmentes kamukérdés már lassan.

2022. máj. 16. 15:08
 38/68 anonim ***** válasza:
13%
Meg tudod fogalmazni, hogy pontosan miért vágysz gyermekre?
2022. máj. 16. 15:19
 39/68 A kérdező kommentje:

Nehéz megfogalmazni, de dúlnak bennem az anyai ösztönök. Vágyom a gyerekre, szeretnék felnevelni egy kis életet.

Mindezek ellenére viszont elég nagy áldozatnak érzem, hogy hosszú ideig 0-24-ben minden a gyerekről fog szólni.

2022. máj. 16. 15:31
 40/68 anonim ***** válasza:
47%
Hány éves vagy??? 3 hetesen még ha a babát figyelembe se vesszük, neked is bőven tart a gyermekágy és rosszabb esetben még pelusban tengeted a napjaidat. Nem a gyerek. TE!
2022. máj. 16. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!