Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi mindenről kell lemondani,...

Mi mindenről kell lemondani, a gyerek születése után?

Figyelt kérdés

Próbálkozós szakaszban vagyunk, szeretnénk gyereket, de minél többször gondolok arra hogy mivel jár (nem hosszútávon, hanem már az első hetek is), annál jobban elmegy a kedvem tőle.

Épp tegnap néztem youtubon külföldi videókat babák első otthon töltött napjáról. Konkrétan rámjött a "depresszió" ettől. Persze tudom, hogy így lesz (kellene lennie) de látni másabb, mint tudni.

Most tuti provokatív kamunak néztek, de én tényleg úgy szeretném tölteni a napjaimat szülés után, ahogy még a gyerek előtt (persze nyilván el kell látni a gyereket). Ez mennyire lehetséges? Szeretném, ha konkrétan válaszolnátok erre a kérdésre, mert már tettem fel korábban kérdést, de mindenki félrebeszélt, nem arra válaszoltak, amit kérdeztem.

2022. máj. 16. 13:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Mégegyszer: engem kifejezetten az első napok érdekelnek.
2022. máj. 16. 13:47
 12/68 anonim ***** válasza:
67%

Szia

Nekem 2 gyerekem van, 3 éves lány és 6 hónapos fiú. Őszintén szólva azon kívül, hogy nem járok dolgozni és keveset alszom, nekem ugyanolyan az életem, nem kellett semmiről lemondanom. De nekem nagyon jó férjem van, aki szintén imád a gyerekeivel lenni, nélküle biztosan nem menne. Bár nem tudom, hogy a te életviteled milyen 🤷‍♀️

Igaz vannak nehéz napok és fixen mindig hajnali 5-kor kezdődik a nap😅 az eleje persze mindig nehéz, de nem lehetetlen belerázódni és nem kell az itteni mártíranyukra hallgatni sem.

2022. máj. 16. 13:48
 13/68 anonim ***** válasza:
75%

A nyugodt, független életről.

Jóó sok évig lesz egy 7/7 0-24-es munkád, hogy milyen főnököt dob a gép meg nem lehet tudni :S

2022. máj. 16. 13:48
 14/68 anonim ***** válasza:
100%

Az első napokban is ugyanezek a problémák vannak.

Sír, nem alszik. Szegény azt sem tudja hol van.

De pontosan mit akarsz csinálni az első napokban ami érdekel h babaval lehet-e? Mert mondjuk baba nélkül sem fogsz tudni mondjuk futni a szülés utan

2022. máj. 16. 13:49
 15/68 A kérdező kommentje:

12

Ha nem probléma, leírnád kérlek hogy telik egy napotok?

2022. máj. 16. 13:49
 16/68 A kérdező kommentje:

14

Pl kimenni pár órára, beülni valahová barátnőkkel.

A párommal kettesben időt tölteni.

2022. máj. 16. 13:51
 17/68 anonim ***** válasza:
100%
Az első pár napban ? :D
2022. máj. 16. 13:56
 18/68 anonim ***** válasza:
89%

De nem értem, most akkor ugyanúgy akarsz élni vagy gyereket? Mert gyerekkel nyilván nem lehet ugyanúgy élni, de pont erre az élményre vágyik az ember.

Mellesleg, az első pár nap/hét még hagyján, akkor viszonylag sokat alszanak a babák napközben is, az elején sokkal inkább hasonlított az életem a régihez, mint a gyerek 3-4-5 hónapos kora után.

De szerintem pár napos gyerek mellett annyira csoda az egész, hogy a franc se akar a baràtnőkkel kávézni ahelyett, hogy a gyerekével legyen. Vagyis de, a sógornőm pont ilyen, nekik becsúszott csak a gyerek, 3 hetesen már a nagyszülők vigyáztak rá órákat, míg anyuka barátnőzött, mert ő sem akart változtatni az életén, azóta sem igazán foglalkozik a gyerekkel, nagyszülők nevelik, neki csak mutatóban van. Te is ilyen akarsz lenni?

2022. máj. 16. 13:58
 19/68 anonim ***** válasza:
92%
Örülsz majd ha tudsz pihenni. Nem hogy baratnokkel beülni valahova. A tej éppen belovell, ki leszel merulve a szülés miatt ha netalán császár akkor kb mozogni nem fogsz tudni. A gyerek egész nap a melleden fog lógni. Hol alszik 10 percet hol 2 órát kiszámíthatatlan .
2022. máj. 16. 13:58
 20/68 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekem van. Az első pár napban eszembe sem jutott kimenni pár órára, sem beülni valahová a barátnőkkel.

A pároddal lehetsz kettesben, mikor alszik a baba.

Nem lesz olyan, mint a gyerek előtt, ezt fogadd el.

2022. máj. 16. 14:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!