Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt a játékot ki veszi meg...

Ezt a játékot ki veszi meg ennyiért?

Figyelt kérdés

[link]

Biztos bennem van a hiba, de ki a bánat ad ennyi pénzt egy ilyen cuccért? Ti megvennétek ennyiért?

2022. ápr. 16. 15:03
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
27%
Nézd máshonnan. Egy tucat wellness hétvége egy átlagosan ízléstelen hotelben mennyibe kerül. Vki a Grimms építő áránál többet kidob az ablakon egy kétnapos ilyen valamire, amire én ingyen sem mennék (voltam konferencián pár hotelben, eszembe nem volt soha bemenni a vízükbe vagy ilyesmi, a kaja is csak ritkán volt valóban jó).
2022. ápr. 16. 22:27
 52/54 anonim ***** válasza:
37%
51 Nekem teljesen ugyanaz, a fa az fa, sokat nem lehet rajta változtatni, pláne ha le van festve. De igazad van, én biztos nem vennék milliókért táskát, vagy ruhát. Az épitökockát meg eleve unalmas játéknak tartom, úgyhogy biztosan a legolcsóbbat venném meg csak.
2022. ápr. 16. 22:57
 53/54 anonim ***** válasza:
94%

Pont ma láttam egy ismerősnél a fb-on, hogy a gyerek ezt kapta a szülinapjára.

Én személy szerint ilyesmiért biztos, hogy nem adnék ki ennyi pénzt, de azt már nagyon várom, hogy a gyerek hozzá nőjön korban a lego Roxfort kastélyhoz…

Van egy barátnőm ahol a gyerekek csak fa játékokat kapnak mindig mindenkitől mindenre mert “csak az a jó”.

Egy bizonyos szintig teljesen egyetértek a fejlesztő meg a kreatív játékokkal, de hogy még egy olyan unalmas gyerekszobát ami nekik van a rengeteg fa vacakkal amik sok esetben csak annyiban különböznek egymástól, hogy van a kockán 4 kerék és gurul a sínen, míg a másikon nincs… :D

A fa fogorvosos játék meg komolyan a legalja, számomra pont az ellenkezője annak amit képviselni akarnak vele, a kreativitás halála.

Ők meg folyton csodálkoznak, hogy nem is érdekli a gyerekeket pedig hát mennyire nagyszerű és milyen drága játék ez.

2022. ápr. 17. 00:26
 54/54 anonim ***** válasza:
69%

52: az a különbség a legolcsóbb festett építőkocka és pl egy Grimms között, hogy az előbbi csúszik egymáson, nem élvezetes építeni vele, egy kisgyerek hamar fel is adja, mert nincs sikerélménye, hisz ledől/leesik neki építés közben.

Az építőkocka azoknak unalmas, akik mindig készen kaptak mindent, így egy olyan játékkal nem tudnak mit kezdeni, ami nyílt végű és nincs meghatározott célja, hanem a fantáziáján múlik mi lesz belőle.

Nekünk ugyan nincs ilyenünk, de barátnőmnek akivel összejárunk, rengeteg minőségi fajátékuk van és látom, hogy a gyerekek hogy kinyílnak miközben játszanak vele.

2022. ápr. 17. 07:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!