Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt a játékot ki veszi meg...

Ezt a játékot ki veszi meg ennyiért?

Figyelt kérdés

[link]

Biztos bennem van a hiba, de ki a bánat ad ennyi pénzt egy ilyen cuccért? Ti megvennétek ennyiért?

2022. ápr. 16. 15:03
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
91%

Én szeretem a fa, illetve a természetes anyagokból készült játékokat, mondjuk az hogy kézműves-e, az kevésbé érdekel. Egyszerűen tartósabb, jobban is tetszik, mint a gagyi kínai vackok, ami már akkor is törik, ha a gyerek fél méterről leejti, arról nem is beszélve, ha mi felnőttek véletlenül rátaposunk. Én anyaként az ár-érték arányt keresem és mellette a hideg ráz a gagyi műanyagtól. Nem csak a gyerekjátékokban, mindenben.

Ha úgy látnám, hogy a gyerekemet lekötné/fejlesztené ez a játék, akkor megvenném valószínű. Vagy megcsináltatnám asztalos ismerőssel, esetleg ügyes nagypapával és lefesteném én, ha az ár-értek arány nem jön össze nálam, de látok benne fantáziát. :D

2022. ápr. 16. 18:12
 22/54 A kérdező kommentje:

Nos.

Miután rájöttem arra, hogy mennyien vesznek túlárazott szarokat, én is ilyeneket fogok gyártani. Előállítási költsége kb. 100 Ft, de én 100 ezerért fogom adni nektek.

2022. ápr. 16. 18:28
 23/54 A kérdező kommentje:

Ja és a vicc, hogy az anyucik szerint a gyerekvállalás nem pénzkérdés :)

igaz csak a játéka kb 5 millió ft de nem pénzkérdés :D

2022. ápr. 16. 18:29
 24/54 anonim válasza:
81%

Kérdező, ne általánosíts.

Nyilván aki szerint a gyerekvállalás nem pénz kérdése, ott a gyerekek nem is nagyon kapnak több tízezer forintos játékokat.

Tőlem biztos nem hallottál ilyen kijelentést soha, ugyanis számunkra a férjemmel az anyagi biztonság megteremtése volt az első, nem pedig a gyerekvállalás.

Nyugodj meg, ilyen stílussal nem nagyon leszel te sikeres játékgyártó!

2022. ápr. 16. 18:31
 25/54 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező! Teljesen igazad van. Ezek csak fa kockák. Drága a fa, de nem ennyire. És meg se nézik, hogy 60 ezer helyett ugyanezt 3 ezerért is megkapná. Nekem teljesen mindegy lenne kézzel van-e festve. De akár natur fakockát is lehet venni olcsón és otthon lefesteni. Egyszerűen csak csinálnak egy szép honlapot és bármennyiért eladják a legegyszerűbb játékot is. Azt gondoltam senki nem veszi meg, de tévedtem.
2022. ápr. 16. 18:37
 26/54 anonim ***** válasza:
84%
Várjuk kérdező a munkáidat! Mi idióta anyucik megvesszük majd jó drágán. Szólj, ha kész vagy :)
2022. ápr. 16. 18:50
 27/54 anonim ***** válasza:
73%
Irigy vagy kérdező? Előtted is ott a lehetőség hogy jó munkád legyen és te is megvehesd a "túlárazott felesleges vackokat" a gyerekednek
2022. ápr. 16. 18:58
 28/54 anonim ***** válasza:
63%
Ezt én sem venné, meg, mert már nem engedi meg a pénztárcám, de ha megengedné, akkor megvenném. A Grimms játékok nagyon jók, sok van nekünk is, pl. szivárvány, ami szintén nem volt olcsó. Sajnálom, ha neked savanyú a szőlő.
2022. ápr. 16. 19:15
 29/54 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy kérdező te is az a hiperszuper életű gyerekmentes vagy, aki annyira nem akar gyereket, hogy mással sem tud foglalkozni?
2022. ápr. 16. 19:15
 30/54 anonim ***** válasza:
84%

Ja persze. Csináld csak, egy perc megkapni a termékeidre a fogyasztóvédelmi minősítést, meg a biztonságos összetételű festék is 2 fillér.

A 3 ezer forintos építőt ócókicikínai kezecskék festik éhbérért, potenciàlisan veszélyes festékkel, hamisított CE jellel.

A Grimms amúgy nekem is túl drága illetve nem vagyok elég minimalista ahhoz, hogy nagyon kevés és extra minőségű játékot tartsak, nekem is inkább a Little Dutch kategória okés, de teljesen megértem, aki ezeket veszi.

Amúgy a fa is nagyon jó minőségű, nem csúsznak a kockák és gyönyörűek.

2022. ápr. 16. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!