Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt a játékot ki veszi meg...

Ezt a játékot ki veszi meg ennyiért?

Figyelt kérdés

[link]

Biztos bennem van a hiba, de ki a bánat ad ennyi pénzt egy ilyen cuccért? Ti megvennétek ennyiért?

2022. ápr. 16. 15:03
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
71%

10#

Ezt bármelyik ügyeskezű műhellyel rendelkező apuka, pláne ha még asztalos is a szentem, simán odahaza legyártja..

2022. ápr. 16. 19:42
 32/54 anonim ***** válasza:
55%
30, van asztalos a családban. Ennyiből gyönyörű komódot csinál hiperszuper ökobio gyerekbarát lakkozással. Persze ez csak az önktg nem a profittal növelt ár, de ez a játék minden gyönyörűségével együtt is nevetségesen drága. De mivel közgazdász vagyok, megértem az árképzést. Ha van rá kereslet, hülyék lennének olcsóbban adni, hiába nem éri a tizedét sem anyagra. Az ár része a "hit" is, hogy ezzel mennyi pluszt adsz a gyereknek a kertben talált bothoz képest, holott utóbbi jobban fejleszt. ;)
2022. ápr. 16. 19:45
 33/54 anonim ***** válasza:
84%

31!

Nyilván. De mondjuk sem apám, sem a férjem nem asztalos és műhelyük sincs. Sőt nem is ügyes kezuek. Szerintem van még így pár millió nő. Amugy meg senkinek nem szoritanak pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig ezt meg kell venned

2022. ápr. 16. 19:45
 34/54 anonim ***** válasza:
39%

33#

Én ezt értem.. De elájulni sem kell, hogy a "mínőséget" fizeted meg, mert ezt otthon is mint írtam, aki rendelkezik műhellyel simán legyártja.. Szóval az a fene nagy mínőség ez esetben sehol sincs, max a márka neve ami túl van árazva.

2022. ápr. 16. 19:52
 35/54 anonim ***** válasza:
30%

34!

Na és otthon az utcán talált rothadt butorlapbol készíti el, vagy minőségi fát vásárol hozzá?

Tudod csokitortat is lehet készíteni étbevonóból margarinnal, meg lehet belga étcsokoládét és vajat használni. Ránézésre ugyanolyan az is

2022. ápr. 16. 19:55
 36/54 anonim ***** válasza:
28%

😂 Hidd el akkor sem kerül ennyibe ha otthon normális fából készíti el.

Csak halkan jegyzem férjem bútor asztalos és kőműves. 🙃

2022. ápr. 16. 19:59
 37/54 anonim ***** válasza:
41%

36!

Szuper. Akkor nyilván tisztában van az alapanyagok árával, azzal, hogy azok megvasarlasa is idő, a munka ideje is pénz...De ezeket ugye nem szokás számolni. Mondjuk még mindig vannak olyan emberek, akiknél nincs a családban asztalos és akik úgy gondolják, nekik megeri ennyiért az adott játék. Továbbra se kell megvennie annak, aki nem akarja

2022. ápr. 16. 20:02
 38/54 anonim ***** válasza:
23%
Ezt se azt veszi meg aki jhaj, de mínőséget keres..
2022. ápr. 16. 20:06
 39/54 anonim ***** válasza:
57%
37 Engem nem zavar ha valaki megveszi, de azért talán kimondhatjuk, hogy nagyon túl van árazva, natur fa kocka kb. 3 ezer, de ha nem akarod lefesteni 4 ezerért már van festett is. Az más kérdés, hogy nem is szerettem soha az épitökockát, így semmilyet nem fogok venni. A grimms szivárvány építője sokkal olcsóbb (30 ezer), nehezebb megcsinálni, mert hajlítva van a fa, azt hamarabb megvenném.
2022. ápr. 16. 20:38
 40/54 Derjaderja ***** válasza:
84%

32. Mondjuk ezek pont fejlesztenek tényleg, letisztult, nyiltvégű játék (most függetlenül attól, hogy a grimms vagy asztalos apuka gyártotta-e), ahogy a kertben talált bot is szuper.

Szerintem ezen nem érdemes rugózni, én sokkal kevésbé értem aki fröccsöntött műanyag agybutító és szintén drága játékot vesz.

Mivel maga a játék jó, ha vkinek telik rá, ámen. Vagy ahol tényleg 10 vacak helyett 1 drágára ad össze a család.

De amúgy a fajáték kategóriában putrisnak számító Fakopáncsban is pl egy babaház kb 30 ezer. Mindenhol drága a fa, és vki szívesebben adja a pénzét a Grimmsnek mint Kínának.

Szerintem mindenkinek van vmi dilije. Én pl most kézműves filcmadárkákkal díszítettem többek között a barkát. Meg kézműves faliórát vettem a páromnak Karácsonyra. A kulcstartó szekrényünknél is olcsóbb egy gyárban gyártott darab. Másrészt a ruháim jó része 5-15 éves, nincs műkörmöm, nem sminkelek. Szeretjük megvenni a jó kajákat, de én pl viszketek minden mozira, élményre, utazásra kiadott fillértől.

Vkinek meg ez tetszik, hogy Grimms játékot vesz. Szerintem igényes dolog is.

2022. ápr. 16. 20:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!