Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt a játékot ki veszi meg...

Ezt a játékot ki veszi meg ennyiért?

Figyelt kérdés

[link]

Biztos bennem van a hiba, de ki a bánat ad ennyi pénzt egy ilyen cuccért? Ti megvennétek ennyiért?

2022. ápr. 16. 15:03
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
18%

Hát aki ezt megveszi, az egyszerűen hülye.

Nevetséges, mennyire meg lehet vezetni a sok, semmihez nem értő nőt és férfit. Ha tudnák, hogy ezek hogy készülnek.. Milyen kevés munka és ennyit fizetni érte, te jó ég.

2022. ápr. 16. 21:11
 42/54 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem miért kell vérre menni. Tök jó, hogy a férjed asztalos, de az enyém informatikus. Gondolom, ha valamit le kellene programoznod nem a férjed csinálná. A virágkötőnek sem állunk oda, hogy de a mezőn szedve mennyivel olcsóbb lenne. Ennek ez az ára, aki megtudja csinálni megcsinálja, aki nem meg eldöntheti költ-e erre. Te meg lehet más tök hasznos dolgot veszel, amit meg én nem. Ettől nem vagy hülye és az sem aki eszt veszi meg. Ne szedjétek már szét egymást ilyen baromságokon!
2022. ápr. 16. 21:12
 43/54 anonim ***** válasza:
41. Neked mi a szakmád?
2022. ápr. 16. 21:18
 44/54 anonim ***** válasza:
96%

Hogy keveredik egy ilyen oldalra, egy ilyen játékhoz az, akinek nimcs gyereke? Direkt kerestél egy drága cuccot, hogy beleköthess?

Szerintem a FP tanulókutyusnak nincs semmi értelme és drága ahhoz képest, mégis rengeteg ismerősömnek van olyanja és még számos más haszontalan, de drágább játékja

2022. ápr. 16. 21:28
 45/54 A kérdező kommentje:

"Hogy keveredik egy ilyen oldalra, egy ilyen játékhoz az, akinek nimcs gyereke? Direkt kerestél egy drága cuccot, hogy beleköthess?"

Persze, nyilván. Máshogy nem is történhetett, te sokeszű. :D

2022. ápr. 16. 21:30
 46/54 A kérdező kommentje:
amúgy nekem is volt gyerekkoromban fa építőjátékom, ami ténylegesen ÉPÍTŐJÁTÉK volt, különféle idomokkal, amiből valóban építeni lehetett, nem pedig színes kockák, amikből lófütyit sem lehet építeni. :D
2022. ápr. 16. 21:32
 47/54 anonim ***** válasza:
58%
46. Érdekes, a gyerekeknek megy 🥴
2022. ápr. 16. 21:42
 48/54 Derjaderja ***** válasza:
16%

Én csak nézem és gyönyörű. Egy csoda. Most gyed mellett tényleg baromság lenne gazdasági válság közepén az aktuális anyagi helyzetünkben, de ha meg 5x ennyi lesz a havi bevételem, és mondjuk belevág a gyerek érdeklődésébe, én simán megveszem egy nagyobb ünnepre.

Ajánlj ilyet 4000-ért. Amitől ilyen vizuális gyönyörérzete is lesz az embernek és boldog a napja ha játszhat vele.

De előbb fogj azért meg egy minőségi építőt meg egy asiacentereset, épís vele. Nem ugyanaz.

Ha ügyes asztalos lenne a párom, nyilván nem vennék fajátékot. De ez mire nem igaz? Egy márkás ruhát is le tud utánozni egy varrónő feleség. Kertet is tervez a kerttervező nagynéni stb. A piaci árat ez nem befolyásolja.

2022. ápr. 16. 21:53
 49/54 anonim ***** válasza:
75%

48 Jaj ne már! A fát, ha érdes, bárki simává tudja tenni egy smirglivel, aminek az ára kb. 100 ft. Egy rossz minőségű ruhából, soha nem csinálsz jó minőségűt, a fánál ezt meg tudod csinálni.

Natúr és nemcsak kockák:

[link]

Színes:

[link]

És ez a két első találat volt. Én azt gondolom, tényleg hülye, aki megveszi ugyanezt 60 ezerért.

2022. ápr. 16. 22:04
 50/54 Derjaderja ***** válasza:
36%

Ha a linkelt és a posztban szereplő színes építő szerinted ugyanaz, akkor maximálisan igazad van, hülye lennél kiadni rá annyit.

Nekem is sokminden ugyanaz, pl egy tűrhetőbb hamis parfüm meg egy luxusdarab vagy a d.mannban vett hatezer forintos fekete cipőm is jó tamaris helyett, még csak fel se ismerem másokon egyiket sem.

2022. ápr. 16. 22:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!