Ezt a játékot ki veszi meg ennyiért?
Figyelt kérdés
Biztos bennem van a hiba, de ki a bánat ad ennyi pénzt egy ilyen cuccért? Ti megvennétek ennyiért?
2022. ápr. 16. 15:03
1/54 anonim válasza:
Sarka Kata, meg Rogán Cecília. Sőt, ők talán azért nem veszik meg, mert nekik olcsó gagyiság.
2/54 A kérdező kommentje:
Na, de akkor ki a célcsoport?
2022. ápr. 16. 15:10
3/54 A kérdező kommentje:
amúgy mindenki megnyugodhat, nekem nincs gyerekem, szóval nem kell sajnálni Pistikét, amiért hiába sír a szivárványos piramisért :D
2022. ápr. 16. 15:11
4/54 anonim válasza:
Tudod hányan vannak, akiknek mindegy mennyibe kerül?
Többen mint gondolnád.
A célcsoport az ilyenek ( akiknek akkor is stokke kell, ha a lakókörnyezetükhöz alkalmatlan)
5/54 A kérdező kommentje:
Hm. érdekes
2022. ápr. 16. 15:14
6/54 anonim válasza:
Több ismerős család is megvette. Jó játék, tényleg leköti a gyerkőcöket, és nem unják meg hamar.
Nekünk is van egy egyszerűbb verziója. A minőségi kézzel készített dolgokat meg kell fizetni, bár én személy szerint inkább a Little Dutch termékeket preferálom.
7/54 A kérdező kommentje:
hát én lemegyek hídba
2022. ápr. 16. 15:22
8/54 anonim válasza:
Biztos van olyan hülye aki megveszi, mindent megvesznek. Kb. 5 ezerért kapsz ugyanilyen festett fa kockákat. Én sosem vettem, szerintem nem túl ötletes játék.
9/54 anonim válasza:
Kérdező, nyugi..van aki megveszi a 280 ezeres legót is a gyereknek:-D
10/54 anonim válasza:
Mi a baj vele? Kézzel festett, minőségi fa játék, nem kínai xar. A minőséget és a munkát meg kell fizeti. Esélyes, hogy ezzel a gyerek unokája is tud majd játszani. Amúgy meg kimondottan jól néz ki, én dekorációkent is el tudom képzelni akar q nappaliban is, ha a gyerek kinott ebből a korbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!