Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt a játékot ki veszi meg...

Ezt a játékot ki veszi meg ennyiért?

Figyelt kérdés

[link]

Biztos bennem van a hiba, de ki a bánat ad ennyi pénzt egy ilyen cuccért? Ti megvennétek ennyiért?

2022. ápr. 16. 15:03
1 2 3 4 5 6
 11/54 Derjaderja ***** válasza:
70%
Minőségi fajáték, az egyik legjobb márka.
2022. ápr. 16. 15:49
 12/54 anonim ***** válasza:
31%
Az öko meg bio mamik akik mosiznak,vegánok meg csak természetes dolgokat használnak
2022. ápr. 16. 16:32
 13/54 anonim ***** válasza:
45%

12es nem vagyok ökomami, mégis megrendeltem, mert szeretem minőségi, igényes dolgokkal megtölteni a saját, és a gyermekem környezetét, amit a papcos 300 forintos kisautók nem elégítenek ki.

Miért fáj nektek ha valakinek van igénye a minőségi fejlesztő játékokra, és meg is veszi, nem sajnálja rá a pénzt?

2022. ápr. 16. 16:36
 14/54 anonim ***** válasza:
64%
Sokan nem 5 darab 10ezres műanyag, villogó fost vesznek hanem egy ilyet. Engem mindenki leszólt a pikler háromszögért, mégis 10ből 10 gyerek aki jön hozzánk mivel játszik? Naná, hogy csak azzal. De nem vesszük meg a baba tabletet, telefont, slusszkulcsot meg megannyi baromságot. Ha ettől öko bio mami vagyok, büszkén vállalom.
2022. ápr. 16. 16:38
 15/54 anonim ***** válasza:
37%
14es itt sokan azt se tudják mi az a Pikler háromszög, vagy a Pikler játéktér :-D
2022. ápr. 16. 16:41
 16/54 anonim válasza:
73%

Ez olyan kérdés körülbelül, hogy minek veszi meg valaki a 40 milliós Mercedest, amikor a 14 éves Suzuki is elvisz A-ból B-be...

Mi is megvettük a linkelt darabot, szeretik a lányaink.

2022. ápr. 16. 16:48
 17/54 anonim ***** válasza:
89%

16

Ez egy annnnnyira jó példa..

4. Vagyok

Kicsit félrement a válaszom, mert egyébként a stokkéval sincs bajom(sosem venném meg több okból sem) de van aki csak amiatt veszi meg az ilyen jàtékot éa babakocsit, mert presztizs és van, akinek igazából,ha tetszik, úgy gondolja jó, akkor mindegy mennyibe kerül valami, megveszi.

Ahogy ruhákból is vannak a szinte egyedi ruhák is, ahol 7000 egy basic body.

Én soha nem venném meg… de magamnak sem..

( ilyen szinten nem is az én pénztárcám)

Ezt a játékot is sokallom, pedug egy csomó fejlesztőjátékunk van (egyensúlyozó tányér.. billenőlap stb)

2022. ápr. 16. 17:01
 18/54 anonim ***** válasza:
82%

17es, mi megtehetnénk, de se magunknak se a gyereknek nem veszünk drága design ruhákat, sőt, kifejezetten szeretjük a turkálókat, a ruháink nagy része (a gyereké is) onnan van.

Viszont neki hasznos, minőségi, tartós játékra, és magunknak élményekre nem sajnáljuk a pénzt.

Nincs telepakolva a szobája, de arra figyelünk hogy korának megfelelő és fejlesztő, tartós játékai legyenek. Igen, ezek drágák, de kombinálhatóak, és kreatívságra ösztönzik a gyereket.

Nekünk is van Pikler háromszög, vagy mászik, rámpázik rajta, vagy egy pléddel bunkert épít és abban alszik.

Egy szónak is száz a vége, nincs 80 játéka, csak 20 drágább, de összértékben kb annyi mintha lenne 80 mindenféle, amit vagy szeret, vagy nem. Pluszban mi nagyobb ünnepekre (karácsony, születésnap)az egész családtól közösen kapunk egy drágább dolgot így nem 15 pónit meg babát kap 60 ezerért, hanem egy ilyesmi, hasznos játékot. Persze, ha majd nagyobb lesz, és (játék)pónit szeretne, azt is fog kapni.

2022. ápr. 16. 17:10
 19/54 anonim ***** válasza:
59%

Ezt sokkal többen megveszik, pedig ezerszer nagyobb baromság:

[link]

Mi nem vettük egyiket se. A minőségi válogatott játékok hívei vagyunk és nem az ár határozza meg feltétlen a minőséget. A montessori szemlélet alapvetően fillérekből megvalósítható, de már nagyon durván lehúzós iparág épült rá.

2022. ápr. 16. 17:39
 20/54 anonim ***** válasza:
77%
Montessori óvodákban is van ilyen.
2022. ápr. 16. 17:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!