Van, aki egy gyerek mellett döntött úgy, hogy nem megy vissza/nem kezd el dolgozni? Mikor nagyobb lett, mihez kezdtetek, hogyan töltöttétek a szabadidőtöket?
Figyelt kérdés
Ugye 2-3 gyerek mellett ez nem olyan szokatlan, mint egy gyerek esetében.2022. ápr. 15. 15:14
41/48 anonim válasza:
Kérdező, az lényegtelen, itt már el lett könyvelve, hogy veled mi VAN meg mi FOG TÖRTÉNNI, mert olvastak valahol egy olyan sztorit.
42/48 anonim válasza:
Szerintem ha mackóban is vagy, a férjed ennyi idősen már nem nagyon pattogna, hpgy lecserél. Ha téged kielégít az otthoni teendő, ilyen fiatalon nincsenek ambicióid, az csak a te dőntésed és senkinek semmi beleszólása.
43/48 anonim válasza:
Mondjuk egy hat hetes baba mellett elég kevesen vágynak vissza dolgozni, nem hiszem, hogy ilyenkor érdemes erről hosszú távú döntéseket hozni. Van rá x éved, hogy eldontsd, bár mivel egyáltalán nem is dolgoztál soha, nálad nem is visszamenésről van szó, szóval tök mindegy, bármikor raersz ezt eldonteni. Mondjuk szerintem egészséges, intelligens felnőtt embereket ritkán elégít ki, hogy eltartottként éljenek pár évnél tovább, de te tudod.
44/48 anonim válasza:
En is elgondolkodtam hasonlon pl ha oviba megy a gyerek nem mennek vissza a regi meloba mert sok volt (9 ora melo stresszes stb) felmerult bennem hogy fel evig vagy 1 evig amig tart a beteges idoszak pihi de szerintem tovabb nem birnam elviselni es keresnek mast mert egyebkent unalmas lenne csak a gyerek-htb let. 6 hetes meg csak a babad boven van idod atgondolni :) oszinten szolva alanyi jogon jarnia kene egy fel ev pihenesnek szerintem 😂
45/48 anonim válasza:
Azt azért megnézném hogy állna a kérdező szája, ha a gyerek apja is benyögné ha a gyerek ovis lesz hogy oké akkor mostantól ő is otthon maradna, a hobbinak élni. Gondolom a kérdező elhordaná mindenféle lusta féregnek, hiába csinálná ugyan azt a pasi mint ő.
46/48 anonim válasza:
45. a kérdező férje valószínűleg passzív bevételeiből is megélne, ha otthon akarna maradni ő is. te nem olvastad el a kommenteket?
47/48 anonim válasza:
46os, oké és a kérdező miből élne? vagy akkor is kitartatná magát? Bár ha a pasi olyan sötét hogy fizet neki a semmiért meg is érdemli :-D
48/48 anonim válasza:
az is kimaradt neked azt hiszem, hogy a házasság vagyonközösség is. nincs te pénzed én pénzem. akkor se ha az egyik fél nem dolgozik. akármit szereznek a házasság alatt az közös 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!