Kisgyerek (ek) mellett mennyi szabadidőtök van nektek és a párotoknak együtt és külön-külön?
Hány évesek a gyerek(ek)? Neked mikor és mennyi szabadidőd van, azt mire fordítod, apukának van-e hobbija, állandó programja? Mi és mennyi időt szán rá? Ez nektek jó így, vagy van amelyik fél kevesli/sokalja?
Családi programokat miket és milyen időnként szoktatok csinálni?
Elsősorban otthon levő, tehát nem dolgozó anyukákra és dolgozó apukákra lennék kíváncsi, de bárki válaszát szívesen olvasom!
Köszi előre is!
9 hónapos a babánk! Én heti kétszer eljárok edzeni, addig a mamik vannak vele felváltva.
Sokan csavargunk, barátnőzünk. Több hasonló korú babás barátnőm is van.
A férjem heti kétszer focizik, akkor én vagyok itthon vele!
Kettesben kb. havi egyszer megyünk el mondjuk vacsorázni, moziba.
Szerencsénk van, a nagyszülők nagyon igénylik a babát!:) Ha két napig nem látják, már reklamálnak!
Most pl. nemrég a házassági évfordulónkon elmentünk fürödni kettesben.
Reggel elvittük a babát a mamihoz, és délután 3 körül mentünk érte!
Majdnem 4 éves, majdnem 2 éves gyerekek, én itthon velük kismama, apa dolgozik.
Én festeni szoktam, ezt a hobbimat a gyerekek alvásidejében megoldom. Van néhány sorozatfüggésem is, ezeket is megoldom alvásidőben.
Apa játszik (ps, xbox), ő esténként, amikor már alszanak a gyerekek.
Ha ébren vannak a gyerekek, akkor egyikünk sem hódol a hobbijának.
Családi közös program: minden hétvégén kitalálunk valamit, nem ülünk itthon, ha más nem, akkor együtt megyünk a játszótérre.
Gyerekek nélkül nem csinálunk semmit, mindig együtt vagyunk.
3 éves a fiam. Most kezdte az ovit, de még csak 2 napot volt, a héten itthon van betegen.
Alvás időben tornázom. Apuka 3 műszakba jár dolgozni, így saját hobbija nincs. Közös családi program a kedvenc focicsapatunk (NB1) hazai meccsére elmegyünk a fiúnk 22 hónapos kora óta. Előtte nélküle voltunk, addig a nagyszülők vigyáztak rá, de már közös program ez is. Imádja a gyerek is.
Heti 3-4x járok tornázni hajnalban, ilyenkor a férjem van vele.
A férjem mindig kitalál valami tanfolyamot: most épp fotósuliba jár heti 1x. Emellett heti 1-2x elmegy a munkatársaival vagy a barátaival valamerre.
Hétvégén általában együtt vagyunk 3an, de van hogy a nagyszülők vigyáznak a lányunkra. Anyósom óvónő, egyre jobban élvezi a lányom a mondókázást én pedig sokat tanulok :-)
Lassan 1 éves lesz.
27 és 5 hónaposak a gyerekeim.
Férjem reggel fél 7-től este fél 6-ig dolgozik. Ha hazajön, a ház körül tesz-vesz, tűzifát vág, stb. Vacsorázik, és 8-fél 9 körül már alszik. Néha, kb havonta szombatonként elmegy a haverokkal szórakozni, akkor vasárnap használhatatlan mert józanodik...
Amióta megszületett az első gyerek, nem voltunk sehol kettesben.
Az én hobbim a tanyám, az állataim, sajnos két gyerek mellett nincs rá annyi időm, energiám, amennyit igényelne. A lovaglás pláne kimarad, egy éve ültem utoljára a lovaimon. Nagyon szeretnék újra táncolni járni, de sajnos nem tudom megoldani. A férjem csak a nagyobbik gyerekkel van el, a kicsit kb meg sem fogja...
Családi program: kb kéthetente anyósoméknál ebédelünk. Ennyi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!