Babátok mellett, hogy oldjátok meg a pártotokkal, hogy "együtt" lehessetek?
A 6 hetes kontroll óta együtt vagyunk, nincsen ebben semmi. Nem igazán értem a kérdést.
Egy ágyban alszotok? Ha igen, akkor egyszerű. A gyerek elalszik, ti pedig kimentek vagy át a másik szobába és bumm. Ha külön ágyban alszik, akkor pedig mégegyszerűbb. Elalszik és tiétek az éjszaka. Hol a gond?
elaltatod a babád és máris kettesben vagytok.
most jól le leszek pontozva de én nem értem mikor írják, hogy gyerekük van ezért megoldhatatlan a szex. egy 10 hetes baba gyakorlatilag többet alszik mint amennyit ébren van. persze még elég gyakran ébred, na de azért 3 óránként egy órát biztos tudtok egymásra szakítani ha nagyon akartok ;)
Ha ilyen szegényes a fantáziád és egy ilyen egyszerű "probléma" sarokba szorít,azon gondolkodom:valyon milyen lehet a te szexuális életed (mármint ami eddig volt) ?!
Szerintem egy nagy 0 .
Az a baj, hogy este sokáig fent van és mire elalszik addigra már mi is :D
Nappal meg amikor alszik akkor a párom dolgozik.
Sajnos nincs saját szobája még, de igyekszünk hogy legyen :D
Kíváncsi voltam ki hogy oldja meg ez a kérdést..
Kedves kérdező, mi is hasonlóan vagyunk.
Párom elég későn jön, hulla fáradt, gyerek későn alszik el, van hogy apa hamarabb elalszik mint a gyerek, hisz reggel is korán kel :S
Nekünk is elég nehéz összehozni :(
Ráadásul volt már hogy végre sikerült, erre felkelt a gyerek, sírt :S
Hétvége délutánt mi is használtunk már ki, de akkor se felhőtlen,mert ki tudja épp 1 órát alszik vagy 10 percet. :S
Nem egyszerű, de megoldható :D Max apa fáradt lesz.
A mi babánk még csak fél éves, de így is nagyon nehezen tudunk hetente 1 alkalmat összehozni. Amikor a kicsi elalszik akkor még általában a férjem dolgozik, ha meg itthon van akkor én kihasználom az alkalmat és főzök, mosogatok. Estére, ha éppen elaszik a kicsi, akkor már általában én is fáradt vagyok, ha véletlenül mégis "jó kondiban" lennék, akkor a férjem fáradt. Szóval nagyon nehéz, már csak azért is, mert ha esetleg alszik a kicsi, akkor is nagyon kevés időnk van egymásra hangolódni, mert tuti, hogy olyankor felébred (pedig csendben csináljuk) :). És mi lesz amikor már nagyobb lesz? ...:)
Kérdésedre válaszolva: akkor csináljuk amikor időnk van, nem vagyunk hullafáradtak és a babánk is alszik. És ekkor is gyorsan...:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!